Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λύτρωση για το Χολαργό με Στεργιάκο

Published

on

Μετά από μια αγωνιστική και την ήττα που γνώρισε από τον Άγιο Ιερόθεο, o Χολαργος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 της Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Οι κυανόλευκοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή και να διατηρήσουν την επαφή τους με την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος φτάνοντας τους 19 βαθμούς συγκατοικώντας παράλληλα στην 2η θέση μαζί με Χαϊδάρι, Ήφαιστο Περιστερίου και ΑΟ Περιστερίου. Από την άλλη, η ιστορική ομάδα των νοτίων προαστίων δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε στο 26′ χάρις την εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Μεσσίνι μένοντας στους 13 βαθμούς και την 9η θέση.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή όμως από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ισορρόπησαν το παιχνίδι και δημιούργησαν απειλητικές καταστάσεις κυρίως στην κόντρα επίθεση. Στην επανάληψη, οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο τεχνικός του Χολαργού, Νίκος Νικολακόπουλος, βοήθησαν σημαντικά, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 54′ με κοντινή προβολή του Κετσετζόγλου. Στη συνέχεια, οι προσπάθειες των Τζέλη και Πλεμμένου δεν βρήκαν στόχο, με τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν φάσεις με τη σειρά τους στην κόντρα χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Στο 78′ ο Κετσετζόγλου έφτασε κοντά στο 2-1 όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι, με τον Στεργιάκο 6′ αργότερα να στέκεται πιο τυχερός γράφοντας το τελικό 2-1

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Νικολάου, Καζάκος Α., Λυράς, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Ζώης (46′ Κατσαρός), Χάλος (80′ Τασιούδης), Τζέλης, Κετσετζόγλου, Πλεμμένος, Τζαβίδας (87′ Αναστασόπουλος).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Γουλής, Θάνος (85′ Μίτροβιτς), Λαμάι, Μεσσίνι, Χουχουλής, Μελετιάδης, Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Ορφανός (85′ Ξηροκώστας), Γεμιστός, Καρύδης (76′ Μπουργάνης).