Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Μάγκας ο Αστέρας Κερατσινίου- Επιστρέφει στα «σαλόνια» της Α’ Πειραιά μετά από 23 χρόνια

Published

on

Έγραψε ιστορία σήμερα ο Αστέρας Κερατσινίου.  Ο αγώνας της δικοίκησης του Παναγιώτη Ιωακείμ τα τελεταία χρόνια δικαιώθηκε.  Η ομάδα του Γιάννη Καλαϊτζή αν και ξεκίνησε με μηδέν βαθμούς στα πλέι οφ, έκανε  την υπέρβαση, νίκησε και την τελευταία αγωνιστική με 2-0 στις καθυστερήσεις την Ένωση Καμινίων και κατέκτησε μια παλληκαρίσια άνοδο με τρεις νίκες στα πλέι οφ, με την ομάδα να επιστρέφει στην Α’ Κατηγορία μετά το μακρινό 1996. Από την άλλη μεριά οι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Τζανετουλάκου, αν και είχαν το πλεονέκτημα στα μπαράζ, τερμάτισαν στην τρίτη θέση.

Έπειτα από ένα «άγονο» πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Τελικά αυτός που κατάφερε να προηγηθεί ήταν ο Αστέρας, που «χτύπησε» στο φινάλε.  Ο Νικολλά άνοιξε το σκορ στο 91’, για να ακολουθήσει στο 94’ το τελικό 2-0 από τον Ντραγκότι, ξεσηκώνοντας τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο Περάματος.

Μετά τη λήξη της συνάντησης ακολούθησαν έξαλλα πανηγύρια με παίκτες και τεχνική ηγεσία να  γίνονται ένα κουβάρι, ενώ δεν έλειψε και το γνωστό ντους μετά… σαμπάνιας.

Καλός ο διαιτητής Ιωαννίδης Κ..

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γουσγουνέλης, Κάπο, Σαλάτας, Δεσύλας, Ρηνιώτης, Λαμπρινάτος, Καραγιάννης(56’ Τσάγαρης), Κουκουνάκης(88’ Παναγιώτου), Μπότζι(94’ Κυπριώτης), Ντραγκότι, Κάβουρας(73’ Νικολλά).

ΕΝΩΣΗ: Παπαχρήστου, Γεωργίου, Καραγιάννης, Λαμπράκος, Δασκαλάκης, Σαουλιάς, Μπέρμπερη(77’ Σίσκοβ), Κακαβογιάννης(81’ Μπριλάκης), Κοκράνης(68’ Τιπέλης), Λούβης, Μουρελάτος.