Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μάκης Παπαδόπουλος: Μεγάλη νίκη εξαιρετική εμφάνιση τρομερή ατμόσφαιρα…

Published

on

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε την Τετάρτη ο ιστορικός Αχαρναϊκός, επικρατώντας με 2-0 επί του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου.

Ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Παπαδόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

<< Μετά την επιστροφή από την διακοπή λόγω εορτών μπήκαμε σε απανωτά παιχνίδια λόγω εμβόλιμης αγωνιστικής. Μετά το ματς με την Άνοιξη εκτός όπου εκεί δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και μείναμε στο 0-0 παρότι η απόδοση μας ήταν σε πολύ ψηλά επίπεδα, ήρθαμε στο  παιχνίδι ένα ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου στο οποίο δείξαμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πετύχαμε δύο γκολ και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρία.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω καθημερινά τους κόπους μας να αποδίδουν καρπούς και είμαι διπλά χαρούμενος που βλέπω την επιλογή του καλοκαιριού να επενδύσει η ομάδα σε δικά μας παιδιά. Θα το τονίζω συνέχεια αυτό γιατί το να έχεις αμιγώς Μενιδιάτικη ομάδα εκτός από δύο παιδιά είναι μοναδικό, και νομίζω όταν έχεις μέσο όρο ηλικίας 23 έτη δείχνει ότι υπάρχει πέρα από παρόν και μέλλον. Όταν το 60% του ρόστερ σου προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας καταλαβαίνετε ότι υπάρχει βάθος σε όλο αυτό το εγχείρημα. Για αυτό το λόγο θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά ένα προς ένα γιατί όλο αυτό που συμβαίνει είναι 100% δικό τους και θέλω να το απολαύσουν μέχρι τέλους.

Ένα τρίτο πράγμα που με κάνει χαρούμενο είναι ότι βλέπω τον κόσμο ευχαριστημένο να στηρίζει όλη αυτήν την προσπάθεια, να έρχεται και να φεύγει από το γήπεδο χαρούμενος. Η στήριξη έτσι και αλλιώς είναι γνωστό ότι είναι μεγάλη όπου και να παίζουμε, και έχω ξαναπεί ότι ο κόσμος δεν είναι ο 12ος παίκτης, αλλά ΕΙΝΑΙ ο Αχαρναϊκός και τους ευχαριστούμε για αυτό.

Τέλος την Κυριακή υπάρχει το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών, ένα τοπικό ντέρμπι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς λέμε συνέχεια ότι δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο ματς. Ολα τα βλέπουμε το ίδιο, πόσο μάλλον αυτό που είναι ένα παιχνίδι που με νίκη τελειώνει και μαθηματικά η υπόθεση 5αδα, κάτι που έτσι και αλλιώς έχει επιτευχθεί εδώ και αρκετό καιρό. Αλλά πάντα πρέπει να βλέπουμε ρεαλιστικά τα πράγματα και να πηγαίνουμε βήμα βήμα, όπως το καλοκαίρι που στόχος ήταν η δημιουργία μιας αξιοπρεπούς ομάδας πράγμα το οποίο πετύχαμε… μετά μιας ανταγωνιστικής ομάδας το οποίο πετύχαμε επίσης..στην συνέχεια μιας ομάδας που θα μπει στην πεντάδα για να αποφύγει τους μπελάδες και αυτό το πετύχαμε και γρήγορα μάλιστα… τώρα μπαίνει στόχος να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και όπου βγει… ο χρόνος θα δείξει… εμείς θα είμαστε μέσα στο γήπεδο δουλεύοντας καθημερινά και προσπαθώντας σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο.>>