Connect with us

5ος Όμιλος

Μάρκος Δήμος: “Έχουμε αποκτήσει ωριμότητα”

Ο Μάρκος Δήμος μιλάει στον Κυριάκο Παντζαρίδη για την πορεία της ομάδας του, αλλά και για τον 5ο όμιλο

Published

on

Η νεοσύστατη κατηγορία που ονομάζεται ‘Γ’ Εθνική’ ήταν άγνωστη για αρκετά πρόσωπα μέχρι σήμερα. Ωστόσο, με το πέρας του α’ γύρου αρκετοί κατανόησαν πως πρόκειται για έναν πραγματικό μαραθώνιο, ο οποίος στη διαδρομή έχει αρκετούς σκοπέλους. Ο Ιωνικός μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα δεδομένου ότι βρίσκεται στην 2η θέση του 5ου ομίλου μαζί με τον ΑΟΤ Αλίμου απέχοντας παράλληλα μόλις ένα βαθμό από την κορυφή στην οποία βρίσκεται ο Πανελευσινιακός. Μάλιστα, αξιοσημείωτο παραμένει το γεγονός ότι τόσο η ομάδα του Πειραιά όσο κι εκείνη των νοτίων προαστίων παραμένουν αήττητες στο πρωτάθλημα. Ο Κυριάκος Παντζαρίδης επικοινώνησε με τον Μάρκο Δήμο, ο οποίος δεν αρνήθηκε να αναφερθεί στην πορεία που έχει χαράξει μέχρι τώρα ο Ιωνικός, αλλά και σε αυτά που πρέπει να γίνουν στη συνέχεια για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος.

”Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Έχουμε περάσει αρκετό δρόμο και αυτό που κρατάμε είναι ότι η ομάδα παραμένει αήττητη. Έχουμε δουλέψει όλη τη χρονιά και σίγουρα από τα λάθη μας έχουμε αποκτήσει μια ωριμότητα η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τις όποιες δύσκολες καταστάσεις μας παρουσιαστούν από εδώ και πέρα” τόνισε αρχικά ο προπονητής του νικαιώτικου συλλόγου, για να συμπληρώσει: ”Πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά, τη διαρκή συγκέντρωση και τη συσπείρωση θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν το απόλυτο των νικών διότι από εδώ και πέρα στενεύουν τα περιθώρια παιχνίδι με παιχνίδι και από πλευράς βαθμολογίας αλλά και από πλευράς ανταγωνισμού. Άλλωστε, οι περισσότεροι αντίπαλοι διεκδικούν βαθμούς για την παραμονή αφού μέχρι στιγμής τρεις είναι οι ομάδες που έχουν ξεχωρίσει”.

 

”Δυσκολότερος ο 5ος όμιλος”

Ερωτηθείς πως κρίνει το επίπεδο του ομίλου στον οποίο καταβάλλει τις προσπάθειές του ο Ιωνικός, ο νεαρός προπονητής υπογράμμισε: ”Πιστεύω ότι έχουμε την ατυχία να βρισκόμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο. Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τη δυναμικότητα των άλλων ομάδων. Στον όμιλο τον δικό μας οι τρεις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει έχουν σημειώσει αρκετές ισοπαλίες, πράγμα που δείχνει ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό”.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply