Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μήνυμα στον κόσμο της Αθηναϊδας από τον πρόεδρο κ. Κινδιλίδη

Όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε και πάλι.

Published

on

Αγαπητές φίλες και φίλοι της ΑΘΗΝΑΙΔΑΣ
Διπλή γιορτή σήμερα για την Ελλάδα μας,καθώς εορτάζουμε την Εθνική Παλιγγενεσία μας,την Επανάσταση που έγινε το 1821 απέναντι στη Τουρκική σκλαβιά αλλά και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.
Φέτος ο εορτασμός είναι διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια καθώς φέτος δεν υπάρχουν παρελάσεις ,ούτε αποδόσεις τιμων.
Αυτο γινεται γιατι οι Ελληνες δινουμε μια αλλη ιστορικη μαχη. Αυτη τη φορα ζουμε σε μια πρωτοφανη κατασταση κλεισμενοι στα σπιτια μας,με το μεγαλο εχθρο να ειναι η πανδημια που εχει εξαπλωθει οχι μονο στην Πατριδα μας αλλα σε ολο το κοσμο. Θα πρεπει να παραμεινουμε προσεκτικοι και κλεισμενοι στα σπιτια μας και να ακολουθουμε τις οδηγιες των ειδικων.
Πριν απο διακοσια χρονια οι Ελληνες, με πολυ πονο και αιμα εγιναν απο υποδουλοι ελευθεροι και απο υπηκοοι μετετραπησαν σε ελευθερους πολιτες.Συγκροτησαν το Ελληνικο Εθνος και εδειξαν οτι ενωμενοι μπορουμε να νικησουμε τον οποιοδηποτε εχθρο.Φετος οι οπλαρχηγοι αντικατασταθηκαν απο τους γιατρους και τους νοσηλευτες που σαν νεοι ηρωες μας προστατευουν απο το θανατο.Την φετινη χρονια ο αγωνας της Ελλαδος συνεχιζεται στα νοσοκομεια αλλα και στον Εβρο που διεξαγεται ενας αλλος μεγαλος αγωνας απεναντι και παλι στην Τουρκικη απειλη.
Όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε και πάλι.
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους .
Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Σμβουλίου της Αθηναίδας,σε όλους τους προπονητές,αλλά και ποδοσφαιριστές της αγαπημένης μας ομάδας με τους οποίους δίνουμε το επόμενο ραντεβού μετά από την τελική νίκη με την πανδημία.
Να είστε όλες και όλοι καλά
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
Αλέξανδρος Κινδιλίδης