Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλα κέφια ο ‘Κέτσε’ και τεσσάρα ο Χολαργός

Published

on

Ο Χολαργός ανεβάζει στροφές καθημερινά και σε κάθε παιχνίδι φροντίζει να το αποδεικνύει. Μετά το 5-0 κόντρα στην Νέα Ιωνία, οι ‘κυανόλευκοι’ συνέτριψαν στο γήπεδο ‘Μαρσώ’ και την Κ-20 του Πανιωνίου 4-1 την περασμένη Τρίτη (25/8). Ο Νίκος Νικολακόπουλος είναι αρκετά ικανοποιημένος, όμως κρατάει χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας. Μέχρι στιγμής έχει μοιράσει σε όλους ευκαιρίες, έχει δει τα πρώτα δείγματα γραφής των μεταγραφών και των παιδιών από το εφηβικό ενώ περιμένει τις επιστροφές παικτών από την λίστα των τραυματιών.

Στο φιλικό με τους ‘κυανέρυθρους’ η ομάδα του παρουσίασε δύο πρόσωπα, όμως εκείνο που τον ικανοποίησε ήταν, σαφώς, του δευτέρου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30′, αλλά λίγο αργότερα ο Πλεμμένος ισοφάρισε εκτελώντας σωστά το πέναλτι. Στην ανάπαυλα πέρασε ως αλλαγή ο περσινός πρώτος σκόρερ του συλλόγου, Νίκος Κετσετζόγλου, και μαζί με τον Νίκο Σπυρόπουλο άλλαξαν τα δεδομένα. Ο χαρισματικός φορ πέτυχε χατ-τρικ με τέρματα στο 60′ και το 65′ από ισάριθμες ασίστ του έμπειρου αμυντικού, ενώ στο 75′ έκλεισε τον χορό των γκολ έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια και βγαίνοντας τετ α τετ πλάσαρε για το τελικό 4-1. Επόμενο φιλικό το Σάββατο (29/8) στον Υμηττό κόντρα στον Θρίαμβο Αθηνών και τον πρώην προπονητή του σωματείου, Γιάννη Κουσάνα.

Χολαργός (Νίκος Νικολακόπουλος): Αγραφιώτης (30′ Νικολάου), Ζώης, Κατσαρός, Στεργιάκος, Πλεμμένος, Καλαντζής, Χάλος, Κυριάκου, Βασιλειάδης (30′ Ρίζος), Καζάκος Π., Καρράς. Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Νικολάου (65′ Καλαματιανός (ΥΔ)), Ρίζος (65′ λ.τρ. Λυράς), Σπυρόπουλος, Αναστασόπουλος, Χριστοφόρου, Καζάκος Α., Τζαβίδας, Τζέλι, Σάλας, Κετσετζόγλου, Ατάσογλου.