Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλη νίκη με ανατροπή οι Άγιοι Ανάργυροι, 2-1 την Αγία Ελεούσα

Published

on

Με ηγέτη τον Παναγιώτη Καραχάλιο και εκτελεστή τον Γιώργο Μανωλιά οι Άγιοι Ανάργυροι δείχνοντας τεράστια ψυχικα αποθέματα ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και νίκησαν την Αγία Ελεούσα με 2-1.
Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά είχε πολύ σασπένς, με τις αλλαγές του Δημήτρη Καλύκα να παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.
Μετα από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 51′ όταν ο Τσαγκάρης σέντραρε και ο Μπάκας από κοντά έκανε το 0-1. Η απάντηση ήρθε στο70′ όταν ο Κατσίβελας γύρισε στον Καραχάλιο που αν και πεσμένος κάτω έβγαλε εκπληκτική πάσα στον Μανωλιά που με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.
Στο θ9′ σε μια φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές ο Καραχάλιος βρήκε τον Μανωλιά που με άψογο πλασέ έκανε το τελικό 2-1 μέσα σε αποθέωση.
ΆΓΙΟΙ ΑΝΆΡΓΥΡΟΙ : Χανιώτης, Παλιούρας (46′ Νυφαδόπουλος), Οικονόμου, Γενίδογαν (71′ Πλεξίδας), Πιπίνης, Κρητικός, Βυζανιάρης (62′ Μανωλιάς), Θεοδωράκης, Καραχάλιος (90+2′ Σταύρου), Κλωνάρης, Λάλα (46′ Κατσίβελας).

ΑΓΊΑ ΕΛΕΟΥΣΑ : Ξυδιάς, Γκαρδιακός, Πουρίκη, Σέχου Γ., Φειδαίος, Καλουδιώτης, Τσαγκάρης, Μαζμανίδης, Διαμαντίδης (62′ Δράμης), Γιαννόπουλος (87′ Κατσικάνταης), Μπάκας (62′ Σέχου Σ.).