Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Μεγάλη πρόκριση με ανατροπή το Ηράκλειο, 4-2 τον Αγιο Δημήτριο

Published

on

Σε ένα εξαιρετικό ματς με πολλά γκολ και αρκετές φάσεις, το Ηράκλειο ανατρέποντας την εις βάρος του κατάσταση νίκησε τον Αγιο Δημήτριο με 4-2 και προκρίθηκε στους 32 του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιό δυνατά και στα πρώτα λεπτά είχαν τρεις καλές στιγμές χωρίς να μπορέσουν να σκοράρουν. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενποι ισορρόπησαν και κατάφεραν να προηγηθούν στο 31′ με ένα φοβερό γκολ του Αρώνη, ο οποίος με ένα καταπληκτικό σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-1. Στο 35′ ο Σαρρηασλάνογλου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Καρώνη, και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Σαντριάς κάνοντας το 0-2. Στο 41′ ο Λιαπίδης του Ηρακλείου τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε, και εκφράζονται φόβοι για μεγάλη ζημιά.

Στο 2ο ημίχρονο τα πάντα άλλαξαν, με τις αλλαγές του Λουκά Ρόπα να παίζουν καθοριστικό ρόλο και τους γηπεδούχους να κυριαρχούν φτάνοντας πολύ γρήγορα στην ανατροπή, εκμεταλλευόμενοι και τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων. Στο 47′ μετά από φάση διαρκείας ο Μακρίδης με σουτ μείωσε σε 1-2, ενώ στο 57′ ο Νταβαρίνος επιχείρησε σέντρα-ξυραφιά με τη μπάλα να χτυπάει στον Τάγκαλο και να καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-2. Στο 62′ ο Κιρτζιαλίδης ανατράπηκε από τον Γαλημίτη και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μακρίδης κάνοντας το 3-2 και πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ. Στο 65′ ο Τελχάι εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα και με σουτ έκανε το τελικό 4-2

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Βασίλη Σαντριά με τη φανέλα του Αγιου Δημητρίου. Ο εξαιρετικός φορ μετά το ματς αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει το plekto.gr θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία.

Διαιτητές: Σύψας, Μαρκαντωνάτος, Καφρίτσας.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Μολφέσης, Καρώνης (45′ Μερτκόλα), Χιώτης (51′ Κατσούλης), Κόντι, Λιαπίδης (41′ λ.τ. Τελχάι), Χρήστου, Κιρτζιαλίδης (67′ Μαντάς), Τουγουντζόγλου, Γκούγκας, Νταβαρίνος, Φοινίκης (46′ Μακρίδης).

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Μακρής, Γαλημίτης, Καλαντζής, Τσάκος, Τάγκαλος, Τσώνης, Αρώνης, Κόττας (72′ Σκόνδρας), Χαραλαμπόπουλος, Σαντριά (72′ Νικολάου), Σαρρηασλάνογλου.