Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή και σούπερ Σκούμα ο Χολαργός 3-1 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Published

on

Ανατρέποντας την εις βάρος του κατάσταση και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Χρήστο Σκούμα που έκανε χατ τρικ ο Χολαργός νίκησε τον Απόλλωνα Χαλανδρίου με 3-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εφτασε έτσι τους 10 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας έμεινε στους 4.

Στο 25′ οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Χατζής δεν κατάφερε να σκοράρει. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 30′ ο Μήτρου με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα κάνοντας το 0-1, που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν στο 72′ να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Σκούμα να κάνει το 1-1. Ο ίδιος παίχτης στο 82′ έκανε το 2-1, ενώ στο 85′ ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ κάνοντας το τελικό 3-1.

μάλιστα έχασε πέναλτι στο 25′, με τον Χατζή να αστοχεί και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τριακοστό λεπτό, όταν ο Μήτρου από κοντά έκανε το 0-1. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ με τους Σκούμα και Χατζή να βρίσκονται σε ρόλο εκτελεστή και δημιουργού, αντίστοιχα. Στο 72′ ήρθε η ισοφάριση και στο 82′ έγινε η ανατροπή του σκορ. Το 3-1 επετεύχθη στο 85′, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι προέβησαν σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, με τους Παπαθανάση, Ψάλλα και Χατζή να αποχωρούν τραυματίες από το παιχνίδι. Η ομάδα του Χολαργού με αυτήν τη νίκη, πάτησε στην κορυφή φτάνοντας τους 10 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους τέσσερεις

 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Μαρκής, Βλάχος (55′ Αλικάι), Βάσιλας, Μιχελής, Τσίρος, Τσουτσουδάκης, Γαλάτης (55′ Μυλωνάς), Μπαλαχτσής (84′ Τριάντης), Χατζής Ε. (88′ Στρατάκος), Ζαχαρόπουλος Ι., Σκούμας (88′ Ζαχαρόπουλος Δ.)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Παπαθανάσης (82′ Μότσιος), Ψάλλας (82′ Πανδής), Παστρικός, Αγκόλι, Χατζής Ο. (71′ Λέλεκας), Κανδεράκης, Στεργιώτης, Μήτρου, Παγώνης (55′ Κούτσιας)