Connect with us

6ος Όμιλος

Με απουσίες στην Αρτάκη η Θύελλα ραφήνας

Published

on

Μετά από την εξαιρετική εμφάνιση, στο ανακαινισμένο γήπεδο και την εμφαντική νίκη επί του Αιολικού Μυτιλήνης, ένα ακόμα δύσκολο και πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι  δίνει εκτός έδρας  η Θύελλα Ραφήνας την Κυριακή 16/2/2020 στις 15:00 μ.μ. στην Νέα Αρτάκη με την ομώνυμη ομάδα.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν ο διαιτητής κ. Ξηρογιάννης Στέφανος, με βοηθούς τον κ. Παγουρά Βασίλειο και τον κ. Δελή Λεωνίδα του Συνδέσμου Βοιωτίας, με παρατηρητή διαιτησίας τον κ. Τζουραμάνη Φώτιου του συνδέσμου Αθηνών.

Στατιστικά αναφέρουμε η Νέα Αρτάκη βρίσκεται στην 9η θέση (την οποία θέλει να αποφύγει, αφού οδηγεί στον υποβιβασμό) με 20 βαθμούς σε 17 παιχνίδια, με απολογισμό 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες με 17 τέρματα υπέρ και 19 κατά και ομάδα μας βρίσκεται στην 6η θέση έχει 26 βαθμούς, με απολογισμό 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες με συντελεστή τερμάτων 16 υπέρ και 17 κατά.

Δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή  κ. Νίκου Μεσολόγγη, ο τραυματίας (νέο διάστρεμμα δυστυχώς) Παπαδόπουλος Λευτέρης και ο τιμωρημένος, αφού συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες Αράπης Γιώργος.