Connect with us

stoplekto

Με Βασ. Στασινόπουλο για την υπέρβαση ο Βύζας Μεγάρων

Published

on

Ο Βασίλης Στασινόπουλος νέος τεχνικός του Βύζαντα

 

 

Ένας παλιός γνώριμος, ο Β. Στασινόπουλος, θα είναι ο νέος προπονητής του Βύζαντα.

Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία του Βύζαντα με τον πρόεδρο Λεων. Νικολάου και τον αντιπρόεδρο Δημ. Παπαδόπουλο και έδωσαν τα χέρια.

Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση ξεκίνησε τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας σαιζόν, με τον Β. Στασινόπουλο να έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες  για τον σχεδιασμό της ομάδας.

Πρωταρχικός στόχος, διοίκηση και προπονητής να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές που την περίοδο που πέρασε αποτέλεσαν το βασικό κορμό της ομάδας, ενώ θα αποκτηθούν και πέντε τουλάχιστον ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά ώστε ο Βύζας να πρωταγωνιστήσει.

 

Συνάντηση με το δήμαρχο

 

Στα πλαίσια του προγραμματισμού της ομάδας, ο πρόεδρος Λεων. Νικολάου, ο αντιπρόεδρος Δημ. Παπαδόπουλος αλλά και το μέλος του Δ.Σ. Σωτ. Στρατούρης, συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Μεγαρέων Γρ. Σταμούλη.

Ο κ. Σταμούλης τους διαβεβαίωσε ότι και φέτος θα είναι κοντά στην ομάδα και θα την στηρίξει με κάθε τρόπο και μέσο.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο γηπεδικό, γνωστοποιώντας στους διοικούντες τον Βύζαντα, ότι η ομάδα τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα αγωνίζεται σε χλοοτάπητα 5ης γενιάς, αφού σύντομα το γήπεδο θα ξηλωθεί ώστε αυτός να τοποθετηθεί.

 

 

Λ. Νικολάου: Κάνουμε μια νέα αρχή, θέλουμε στο πλευρό μας όλους τους φιλάθλους

 

Με αφορμή τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς ο πρόεδρος του Βύζαντα δήλωσε:

«Για μια ακόμη χρονιά θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε η ομάδα να πετύχει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Δυστυχώς την περυσινή χρονιά σταθήκαμε άτυχοι, πληρώντας «ακριβά» την εκτός έδρας νίκη με τον Ηρακλή Ελευσίνας και την εντός έδρας νίκη επί του Ακράτητου. Τότε, τραυματίστηκαν σοβαρά βασικοί επιθετικοί ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει την επιθετική ισχύ, αλλά και την συνοχή της. Και όλα αυτά, ενώ η ομάδα ήταν στην πρώτη θέση και διεκδικούσε την άνοδο.

Πλέον με την πρόσληψη του έμπειρου Β. Στασινόπουλου, κάνουμε μια νέα αρχή.

Ελπίζουμε και σε αυτή την προσπάθεια να έχουμε στο πλευρό μας όλους τους φιλάθλους».