Connect with us

stoplekto

Με ‘μπροστάρη’ τον Βουλωμένο το Περιστέρι

Published

on

Σπουδαία νίκη-πρόκριση, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, πέτυχε ο ΑΟ Περιστερίου στο Φάληρο κόντρα στην μαχητική Κοψαχείλα. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στην παράταση, ενώ η κανονική διάρκεια ήταν ισόπαλη 1-1. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 56′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεϊτάι, ο οποίος κέρδισε και την αποβολή του Φανουργιάκη που τον ανέτρεψε. Παρόλα αυτά, οι ‘ροσσονέρι’ έφτασαν στην ισοφάριση στο 76′ χάρις τον Βουλωμένο που πήρε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Χέλμη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ιατρούδης άφησε το Περιστέρι με εννέα παίκτες λόγω τραυματισμού, την ώρα που ο Κώστας Αρζένης είχε ήδη κλείσει τις αλλαγές του. Στο 81′ έμειναν με δέκα οι γηπεδούχοι, αφού ο Μπορίσοφ είδε την δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο παιχνίδι. Στην παράταση, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και στο 93′ ο Βουλωμένος έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε για το 2-1. Το τελικό 3-1 ήρθε στο 99′ χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χέλμη.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Ν., Τάμαλης Μ., Βαξαβανέλλης Β.

Κοψαχείλα (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Βένιος, Κουφογιαννάκης (56′ Ραζαμάς), Παϊδάκης, Χιονάς, Τουμπουλίδης, Κοντατσής, Κουσιάβρας (61′ Παπαδάτος), Μπορίσοφ, Κόκκαλης, Μπεϊτάι, Αφουξενίδης (46′ Πρίφτης).

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Φανουργιάκης, Αννιτσάκης (61′ Ιατρούδης), Μπούζας Ι. (56′ Βασιλείου), Μπούσκος, Καζιάνης, Λιαγκόζης, Τσιτιμάκης (46′ Χέλμης), Γκολφινόπουλος, Μπούζας Θ., Βουλωμένος, Κούτρης.