Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με πατημένο το γκάζι η Δόξα Βύρωνος 4-0 τον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Νέες προσθήκες, νέος αέρας στον Βύρωνα για την τοπική Δόξα που έδειξε την ποιότητα της απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ. Οι παίκτες των Ρόππα και Ζυγούρη επικράτησαν σχετικά εύκολα 4-0 στο πρώτο παιχνίδι της ‘Αούστρια’ δίχως τον Θοδωρή Κουτσουδάκη στον πάγκο. Έτσι, έφτασαν μάνι-μάνι τους 30 βαθμούς στην έκτη θέση και κοιτούν ψηλότερα, ενώ το Ρουφ έχει 22 πόντους στην δωδέκατη θέση.

Στην εικόνα της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία στο μεγαλύτερο κομμάτι και μόλις στο 20′ ο Πλούμης σημάδεψε με μακρινό σουτ το δοκάρι του Κουνάδη. Μάλιστα, νωρίτερα ζήτησαν έντονα δύο πέναλτι από τον ρέφερι Χαλδαίο. Η πίεση των ‘κυανόλευκων’ απέδωσε καρπούς στο 44′, όταν ο Ρόππας με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο ‘παραθυράκι’ του Τσαλίκη για το 1-0 του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου μισού, είχαμε γκολ στο 60′ από σέντρα του Ντεμάι και τακουνάκι του Πλούμη για το 2-0 ξεσηκώνοντας το γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να συμμαζέψουν την κατάσταση, αλλά στο 72′ είδαν τον Εγγονίδη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά στον Λιόνα σε εναέρια μονομαχία. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γκούγκας κέρδισε πέναλτι στο 75′ και ο ίδιος από την άσπρη βούλα έγραψε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 80′, πάλι, από τον έμπειρο φορ, Γκούγκα, ο οποίος αξιοποίησε από κοντά την κεφαλιά-πάσα του Πλούμη.

Διαιτητές: Χαλδαίος Ι., Γιαννόπουλος Γ., Γούναρης Π.

Δόξα (Λ. Ρόππας – Δ. Ζυγούρης): Βακερλής Στρ., Χαλβατζής, Λιόνας, Βακερλής Π. (78′ Μπακέας), Γκουντελίτσας, Κούντου (81′ Βλάχας), Ντεμάι (70′ Κοτόφ), Ρόππας, Γκούγκας, Παρασκευόπουλος, Πλούμης.

Ρουφ (Πάνος Μπαλαμάτσιας): Κουνάδης (33′ λ.τρ. Τσαλίκης), Καραμπάς, Παγίδας, Τριανταφύλλου (65′ λ.τρ. Ακαρέπης), Μπέρτζος, Σπαγής, Γαλάνης (56′ Εγγονίδης), Χατζημιχάλης, Βουλωμένος, Λαμπρινάκος, Φωτόπουλος.