Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μισή ομάδα απέκτησε το Παλαιό Φάληρο..

Σε τέσσερις μεταγραφές έχει προχωρήσει η ομάδα των νοτίων προαστίων

Published

on

Μετά τις αποχωρήσεις των Τασούλη, Σωτηρόπουλου και Καρζή, το Παλαιό Φάληρο προχώρησε σε πέντε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα του Μπάμπη Σούρδη τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τον 32χρονο χαφ Παναγιώτη Μπουρίκα (ΠΑΟ Ρουφ, Άγιο Δημήτριο),τον επίσης 32χρονο χαφ από τον Αθηναϊκό, Γιώργο Μαστρογιάννη, τον 26χρονο αριστερός μέσο από το Κουκάκι, Δημήτρη Σιαδήμα και τον 28χρονο δεξιό χαφ από το Παγκράτι, Άκη Ραφτόπουλο. Ακόμη συζητήσεις υπάρχουν με τον 26χρονο αμυντικό Σταύρο Σωτηριάδη της Δόξας Κορωπίου. Τέλος, η προετοιμασία της νέας σεζόν για τους «μελανέρυθρους» θα ξεκινήσει στις 6 Αυγούστου.

 

«Θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι»

 

Ο νεαρός προπονητής του Παλαιού Φαλήρου, Μπάμπης Σούρδης πήρε το «βάφτισμα του πυρός» την περασμένη σεζόν, καθώς για πρώτη φορά στην καριέρα του κάθισε στον πάγκο αντρικής ομάδας. Η πορεία του κρίνεται επιτυχημένη, καθώς ο σύλλογος των νοτίων προαστίων παρέμεινε στην κατηγορία. Ο Μπάμπης Σούρδης μίλησε στον Κωνσταντίνο Ράπτη για τους στόχους της φετινής σεζόν, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τις μεταγραφές που πραγματοποιήσαμε και πιστεύουμε πως με αυτές τις προσθήκες θα κάνουμε μία ακόμη καλύτερη πορεία από την περσινή σεζόν. Για να τα καταφέρουμε, θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε τους πολλούς ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας που διαθέτουμε, μαζί με τους έμπειρους, οι οποίοι περιμένουμε να κάνουν την διαφορά».

 

Δεν συνεχίζει ο Κώστας Απέργης

 

Δεν θα συνεχίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Απέργης στο Παλαιό Φάληρο. Ο νεαρός γυμναστής και βοηθός του Μπάμπη Σούρδη θα επικεντρωθεί στην οικογένειά του και στο. νέο μέλος που έρχεται, καθώς η γυναίκα του είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Νέος βοηθός του 28χρονου τεχνικού θα είναι ο Θέμης Μουδράκης.

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply