Connect with us

coronavirus-news

Μοίρασε rapid tests ο Βύζας στο σύλλογο ΑΜΕΑ Μεγάρων

Published

on

Από το σωματείου του Βύζαντα Μεγάρων λάβαμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

“Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, η διοίκηση του Βύζαντα διέθεσε μέρος των rapid tests που προορίζονται για την ομάδα, για τις ανάγκες του συλλόγου των ΑΜΕΑ Μεγάρων.

Παρουσία της προέδρου του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ κ. Γιάννας Ρήγα (η οποία είχε εξασφαλίσει τα rapid tests από μια φαρμακευτική εταιρεία), του Τεχνικού Διευθυντή Κώστα Γιαννακάρη και ποδοσφαιριστών της ανδρικής ομάδας,  έγιναν την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 rapid test για τον κορωνοϊό σε όλα τα μέλη του συλλόγου των ΑΜΕΑ Μεγάρων (μαθητές αλλά και προσωπικό του ειδικού σχολείου).

Επικεφαλής των rapid tests ήταν η ιατρός κ. Μαρία Ρήγα, αλλά και η νοσηλεύτρια κ. Μαρία Γκίνη οι οποίες πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, ενώ ο φίλος της ομάδας αλλά και της διοίκησης κ. Μάριος Ντεντάι, διέθεσε στο σύλλογο των ΑΜΕΑ ποικιλία από διάφορα κουλουράκια σφολιατοειδή και ζαχαρώδη.

Οι κινήσεις της διοίκησης, αποδεικνύουν ότι η ομάδα του Βύζαντα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο, αναγνωρίζοντας την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην τοπική κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται, επηρεαζόμενη από τα δεδομένα της εποχής και τις δυσκολίες των καιρών”.