Connect with us

5ος Όμιλος

Μοιρασιά για Άνω Μερά και Κερατσίνι [pics]

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς ανάμεσα στην Άνω Μερά και το Κερατσίνι με τις δυο ομάδες να μένουν στο άσφαιρο 0-0.

Αμφότεροι ήθελαν τη νίκη αφού προερχόντουσαν από τις ήττες κόντρα σε Θύελλα Καμαρίου και Φωστήρα όμως δεν τα κατάφεραν, με το αποτέλεσμα να κρίνεται θετικό για τους Πειραιώτες αν αναλογιστεί κανείς ότι αγωνίζονταν εκτός έδρας.

Πάντως, οι Μυκονιάτες εξέφρασαν την οργή τους για τη φάση του 86′ θεωρώντας ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ τους σε χέρι του Μηλιώτη εντός περιοχής.

Όσον αφορά το ματς, ο δυνατός άνεμος δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο, με το Κερατσίνι να έχει καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο με μεγάλη φάση το δοκάρι του Στρίγγα στο 10′ μετά από κόρνερ, και την Άνω Μερά να ισορροπεί στην επανάληψη και να κλείνει το Κερατσίνι στο καρέ του.

Μάλιστα στο 68′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0 όμως η κεφαλιά του Μεζίνι κατέληξε στο δοκάρι του Κούμπουλα, για να φτάσουμε στο 86′ όπου μετά το φάουλ του Κυριάκου η μπάλα έδειξε να καταλήγει στο χέρι του Μηλιώτη όμως ο Περράκης υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα, και το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΡΟΗ ΑΓΝΩΑ

5′ Σουτ του Μηλιώτη ο Παλιούρας σε κόρνερ.

6′ Κόρνερ ο Αγγελάκης προσπαθεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα όμως η μπάλα βρίσκει στα σώματα και καταλήγει κόρνερ.

7′ Μεζίνι σέντρα από δεξιά κεφαλιά Λεσάι η μπάλα άουτ/

9 Χατζησοφρωνίου προσπαθεί με κόρνερ να νικήσει τον Παλιούρα όμως ο τερματοφύλακας της Άνω Μεράς διώχνει σε κόρνερ.

10′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ. Ο Καρέλης εκτελεί το κόρνερ η μπάλα περνάει από πολλά σώματα και με την παρέμβαση του Στρίγγα η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι.

16΄ Σέντρα σουτ του Μεζίνι ο Κούμπουλα δύσκολα απομακρύνει.

25 Γύρισμα Κέμπε από αριστερά η μπάλα περναει από πολλά σώματα

25′ Ο Χαρίτος προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Παλιούρα και κάνει το σουτ από μακριά όμως ο τερματοφύλακας της Μυκονιάτικης ομάδας μπλοκάρει.

44′ Σουτ του Καρέλη η μπάλα ψηλά άουτ.

58′ Η μπάλα βρίσκει κάπου μετά το σουτ του Λεσάι και καταλήγει κόρνερ.

77′ Μεγάλη ευκαιρία για την Άνω Μερά με τον Ζυγκερίδη να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει μόλις άουτ.

79′ Σουτ του Αχείμαστου εντυπωσιακή επέμβαση του Κούμπουλα και κόρνερ.

68′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩ ΜΕΡΑ. Η Άνω Μερά χάνει μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Μεζίνι να καταλήγει στο δοκάρι του Κουμπούλα.

86′ Φωνάζει για πέναλτι η Άνω Μερά σε χέρι του Μηλιώτη εντός περιοχής όμως ο Περράκης κλείνει τα μάτια.

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Παλιούρας, Καλαγκάνης, Καραϊνδρος (57′ Ζυγκερίδης), Αχείμαστος, Μεζίνι, Κέμπε (70′ Ζώτος), Λεσάι (57′ Κυριάκος), Λένγκα, Παλαιοπάνος (87′ Παπαδάκης), Σαλταμάρας, Σούλτσε.

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Θεόφιλος Καλύβας) Κούμπουλα, Σφυρογιαννάκης, Μηλιώτης, Αγγελάκης (21′ λ.τρ. Τριμπόνιας), Βαττής, Χατζησοφρωνίου (74′ Ροκάι), Στρίγγας (88′ Ροκάκης), Χαρίτος, Μπόρι (67′ Ζάχι), Σκεντεράι, Καρέλης.

Το ματς όπως μεταδόθηκε από το κανάλι του sportcyclades.gr