Connect with us

5ος Όμιλος

Μοιρασιά στο Μοσχάτο στο ντέρμπι κορυφής- 2-2 στο 92 η ΑΕΜ την Καλλιθέα

Published

on

“Φωτιά” στον πέμπτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες, η ΑΕ Μοσχάτου ισοφάρισε στο 92′ την Καλλιθέα στο ντέρμπι κορυφής και όλα πλέον παραμένουν ανοικτά με τις ομάδες να συνεχίζουν να βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία.

Το ματς διεξήχθη με την παρουσία πολύ κόσμου στο γήπεδο του Μοσχάτου.

Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Σπάθα μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με τον Νιζάμη στο 14′. Κόντρα στη ροή του αγώνα η Καλλιθέα έφτασε στην ισοφάριση με τον Μαρουκάκη στο 32΄, σε μια φάση που οι Μοσχατιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο βοηθό Καραθανάση για οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Παντέλη εκμεταλλεύτηκαν  το μομέντουμ και μετά από δυο λεπτά πήραν και το προβάδισμα με τον “δαιμόνιο” Ντρούγκα(34′).

Στην επανάληψη το Μοσχάτο πίεσε πολύ για να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ευθυμιάδη να σημαδεύει στο 77′ το δοκάρι. Λίγο νωρίτερα στο 75′ η Καλλιθέα ζήτησε από το διαιτητή Κουκουλά πέναλτι σε ανατροπή του Μαρουκάκη.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 92′ με τον ηγετικό για άλλη μια φορά Βινίσιους να ισοφαρίζει, ενώ στην τελευταία φάση του ματς το Μοσχάτο κόντεψε να πάρει και τη νίκη με τον Μπέρτσο να αστοχεί εξ επαφής.

Η Καλλιθέα συνεχίζει να προπορεύεται στη βαθμολογία με βραχεία κεφαλή επί της Θύελλας Καμαρίου, που έχει έναν αγώνα λιγότερο, ενώ το Μοσχάτο με το βαθμό αυτό παραμένει δυναμικά στο κυνήγι της ανόδου.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σταύρου, Ξυγκάκης, Φιαμέγκος(60’ Μπέρτσος), Ντούμπερετ, Κατίδης, Ψυχογιός, Βινίσιους, Ευθυμιάδης, Πασαλίδης, Νιζάμης(72’ Ζελέκου).  

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(Νίκος Παντέλης): Λαδάς, Κρητικός, Καλύβας, Καλημέρης, Παπαγγελής, Καλτσάς, Βελέτης, Στούπης(88′ Μπέλης), Ντρούγκας, Μαρουκάκης(90′ Βασιλειάδης), Μακρυγιάννης(61′ Κώστας).