Connect with us

6ος Όμιλος

Νέα Εποχή για τον Αχαρναϊκό!

Published

on

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (30/5), το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Νέας Εποχής του Αχαρναϊκού παρουσία των μεγαλομετόχων Δημήτρη και Χρήστο Μάρκου.

Στην σύσκεψη τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και οι αποστάσεις από τα μέλη του ΔΣ για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, έγινε συζήτηση ώστε άμεσα να πραγματοποιηθεί απολύμανση στις εγκαταστάσεις του γηπέδου και σε όλους τους χώρους του γηπέδου ώστε και να προστατεύσουν τους ποδοσφαιριστές και όλο τον κόσμο που περιφέρεται γύρω από το γήπεδο…

Απο τους μεγαλομετόχους της ομάδας Δημήτρη και Χρήστο Μάρκου έγινε ξεκάθαρο, ό,τι η ομάδα δουλεύει με “διπλό” πλάνο για τη νέα σεζόν, είτε αυτό της παραμονής στη Γ’ Εθνική, λόγω αναδιάρθρωσης, είτε η ομάδα να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ, με μοναδικό σκοπό να επιστρέψει και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το μόνο σίγουρο, όπως επισήμανε και ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Μάρκου είναι ο Αχαρναϊκός τη νέα χρονιά θα πρωταγωνιστήσει και ό,τι στοχεύει ψηλά!

“Πρέπει να ξαναφτιάξουμε αυτή την ομάδα απο την αρχή. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό να φτιάχνουμε τη νέα ομάδα που θα αρχίσει προπονήσεις απο Σεπτέμβριο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που μας βοήθησαν τη περσινή σεζόν και τον κ. Ντανιέλ Μπατίστα για τη στήριξη τους.”

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ο νέος τεχνικός διευθυντής του Αχαρναϊκού.

Ο λόγος για τον Χρήστο Αρβανίτη, μεγάλο άσο του παρελθόντος που έχει αγωνιστεί σε Εθνικό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ , Λεβαδειακό κ.α.

Ο Χρήστος Αρβανίτης, δήλωσε σίγουρος για τον εαυτό του και αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα να ξαναφτάσει ψηλά.

“Το πρώτο μου παιχνίδι σαν επαγγελματίας ήταν στο ξερό αυτό εδώ ιστορικό γήπεδο του Αχαρναϊκού και ελπίζω να είναι σημαδιακό γιατί η εξέλιξη της καριέρας μου αυτή που όλοι γνωρίζετε… Αυτό για μένα είναι σημάδι, γιατί έτσι όπως εξελίχθηκε η καρίερα μου, σιγά σιγά και ο Αχαρναϊκός θα φτάσει ψηλά.
Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε να μου αναθέσετε αυτό το πόστο. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.”

Αλλαγή πραγματοποιήθηκε και σε τεχνικό επίπεδο, ανακοινώνοντας τον Ζήκο Ζήση να αναλαμβάνει το ρόλο του αρχιπροπονητή στην ομάδα.

Ο κ. Ζήσης, διαθέτει πλούσιο βιογραφικό στον χώρο του αθλητισμού και επί μια δεκαετία μέλος του προπονητικού τιμ της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗΣ, προπονητής στις ακαδημίες της ΠΑΕ Πανίωνιος, της ΠΑΕ Γλυφάδας Κ20, της ΠΑΕ ΑΟΤ Αλίμου στη Γ Εθνική.

“Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα συνεργαστώ με το ιστορικό σωματείο τον Αχαρναϊκό. Αυτό που έχω να υποσχεθώ απο τη πλευρά μου είναι τα εξής: Η ομάδα πρέπει να εκπέμπει υγεία, εξειδικευμενη και άκρως επιστημονική προπόνηση και πάνω από όλα ψυχική και σωματική υγεία των παικτών, είτε απο τη Κ6 είτε στην ανδρική ομάδα. Με τη σωστή συνεργασία ο Αχαρναϊκός θα επιστρέπει κεί που το αρμόζει.”