Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέα Ιωνία – Χολαργός 1-1

Published

on

Ισόπαλες αναδείχτηκαν οι ομάδες της Νέας Ιωνίας και του Χολαργού, με το 1-1 να διαμορφώνεται στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Η επιρροή των δυνατών ανέμων στη διεξαγωγή του αγώνα ήταν εμφανής, με αποτέλεσμα κυρίαρχο στοιχείο να αποτελούν οι δυνατές μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας, ευτύχησε να προηγηθεί στο 52′, μετά από προσωπική ενέργεια και αριστερό σουτ του Μπαντέ. Η ισοφάριση ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 63′, όταν η κεφαλιά του Μηλιώνη βρήκε στο δοκάρι του Παπουτσή και στην επαναφορά χτύπησε στο πόδι του άτυχου πορτιέρο, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Χολαργού έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να πάρει το διπλό, με τον Χατζή στο 93′ να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, αλλά να αστοχεί.

Η Νέα Ιωνία έτσι έφτασε τους 18 βαθμούς, βρισκόμενη στην 7η θέση της βαθμολογίας, με τον Χολαργό μία θέση πιο πάνω, στους 23 βαθμούς.
Το ευχάριστο της ημέρας ήταν η συνύπαρξη των οπαδών που μαζί τραγουδούσαν συνθήματα για τις ομάδες τους, ένα όμορφο events που δύσκολα συναντάς στα ελληνικά γήπεδα.

Νέα Ιωνία (Γιώργος Καρατζάς): Παπουτσής, Τζίφας (30′ λ.τρ. Μπαντές), Ζαρκαδούλας, Σιγάλας, Νταϊφώτης, Χάλος, Θύμιος, Βογατσάς, Σταθόπουλος (88′ Γεωργόπουλος), Καφετζής (75′ Πανταγιάς), Παντελίδης

Χολαργός (Γιάννης Κουσάνας): Γιαννόπουλος, Δαρδαμάνης, Βασίλας (55′ Χατζής), Μιχελής, Μηλιώνης, Ζαχαρόπουλος, Τριάντης (65′ Λεβέντης), Τσίρος, Κοτσολάκος, Κοκκινέλης, Πρεβόλης (46′ Αλικ