Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέοι Δραπετσώνας- Θύελλα Μοσχάτου 2-1

Published

on

Πρώτο “τρίποντο” στο πρωτάθλημα για τους Νέους Δραπετσώνας, που παίζοντας ψυχωμένα και με αρκετούς μικρούς στη σύνθεσή τους επικράτησαν με 2-1 της αξιόμαχης Θύελλας Μοσχάτου.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος.

Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Μπεκιράι στο 17’, μετά από έξοχη ασίστ του Γιακασίκογλου, για να ισοφαρίσει η Θύελλα με κεφαλιά του Κωνσταντάκου(25′).

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε με περιπετειώδη τρόπο στο 42′  ο Οστά Χασάν, όταν σε σουτ που έκανε, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια κόντραρε σε αμυντικό των φιλοξενούμενων για να καταλήξει στα δίχτυα.

Η Θύελλα, που στον πάγκο είχε τον Δημήτρη Νικολόπουλο λόγω απουσίας του Άγγελου Σκανάτοβιτς για θέμα υγείας,  είχε δοκάρι με τον Νταή στο 11’.

Διαιτήτευσε ο Κακριδής.

ΝΕΟΙ: Ζερβάκος, Παπαδόπουλος, Γιακασίκογλου, Φίτσο, Ικόνομη, Καραμάνης(67’ Κυριακάκης), Παπαγεωργίου,  Καραγιάννης(38’ λ.τρ. Μούτσα),  Μπεκιράι(91’ Καρπούζας), Οστά Χασάν,  Τσελεπής Α..

ΘΥΕΛΛΑ: Κουτρούμπας, Μπάλιος, Φισκατόρης, Φαναρίτης, Γεωργιάδης(64’ Ρεγγινίδης), Σκοπελίτης Γ.(82’ Μαρκατζίνος), Σκοπελίτης Κ.(71’ Παππάς), Κωνσταντάκος, Νταής, Σουρβίνος, Χατζάρας(82’ Χουλιάρας).