Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νίκη Ρέντη : «Άμεση επιστροφή στην Α’ με ριζική ανανέωσ

Published

on

Η διοίκηση της Νίκης Ρέντη θέλει να δώσει συγχαρητήρια στις  πρωταθλήτριες ομάδες και των τριών κατηγοριών και να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες  που αγωνίζονται  για  τις  θέσεις   κατάταξης .

Σε έναν απολογισμό για την χρονιά  που  μόλος έληξε για την ομάδα μας και η οποία κρίνεται  άκρως  επιτυχημένη  βάσει της άμεσης επιστροφής της στην  Α κατηγορία  κάνοντας  ριζική ανανέωση και  με συγκεκριμένες  προσθήκες  στην αρχή  της σεζόν   ξεκινήσαμε  το πρωτάθλημα με μείον δυο βαθμούς και μπορέσατε και  υπερκαλύψαμε την διαφορά και τελειώσαμε το πρωτάθλημα με έξη βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο έχοντας  την καλύτερη επίθεση όπως και την καλύτερη άμυνα στον όμιλο μας .

Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια  πράτα από όλα σε όλους τους  ποδοσφαιριστές  του σωματείου μας οι οποίοι όταν  η κύριοι  πρωταγωνιστές  της  επιτυχίες  μας  όπως και σε όλο το τεχνικό επιτελείο και  σε  όλο  τον  κόσμο του Ρέντη ο οποίος  ήταν  κοντά  μας .

Ανακοινώνουμε  και  επίσημα  την συνέχιση της συνεργασίας  μας με τον έμπειρο προπονητή κύριο Βασίλη  Ιωαννίδη  όπως και του βοηθού του  Κώστα  Πήλιουρη  με τους οποίους έχουμε κοινή ιδέα και όραμα για την νέα χρονιά και λόγω της  πολύ καλής  δουλειάς  η οποία έγινε την  σεζόν που μας πέρασε  .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Νίκαιας  Ρέντη και  προσωπικά  τον δήμαρχο μας

Κύριο Γιώργο Ιωακειμίδη  ο οποίος είναι  πάντα κοντά μας .

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά όπως και τον Συνδεσμο διαιτητών Πειραιά  για την άρτια διεξαγωγή του πρωταθλήματος .

Η καινούργια χρονιά  για εμάς έχει  μόλις ξεκινήσει και ευελπιστούμε με σωστό προγραμματισμό και όραμα να καθιερώσουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει.»

stoplekto

Μαν. Πράσινος: «Νιώθω ότι γυρίζω σπίτι μου»

Published

on

Στον πάγκο του ΑΟ Κορυδαλλού συμφώνησε να βρίσκεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο προπονητής Μανώλης Πράσινος.  Ο έμπειρος κόουτς μετά από μια πολύχρονη και πετυχημένη παρουσία στην τεχνική ηγεσία των Νέων Δραπετσώνας, δεν άργησε να βρει τη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη», με τον ίδιο να είναι ικανοποιημένος για την επιλογή του. Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε λίγες ώρες μετά την πρόσληψή του στην ιστοσελίδα μας:

«Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του ΑΟ Κορυδαλλού για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και θα δώσω το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας και να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Μετά από τέσσερα χρόνια στους Νέους Δραπετσώνας που με έκαναν και ένιωσα σαν στο σπίτι μου τώρα νιώθω ότι γυρίζω σπίτι μου «.

Continue Reading

stoplekto

Στον πάγκο του Πανφαληρικού ο Γ. Πολίτης

Published

on

Στην πρόσληψη του ταλαντούχου προπονητή Γιάννη Πολίτη προχώρησε η διοίκηση του Πανφαληρικού.  Ο έμπειρος τεχνικός προέρχεται από μια άκρως πετυχημένη χρονιά, καθώς προβίβασε στη Β’ Αθηνών τους Λύκους Χαϊδαρίου κατακτώντας και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

«Το ΔΣ του Πανφαληρικού καλωσορίζει στην οικογένεια του τον νέο μας Προπονητή Γιάννη Πολίτη .
Η ομάδα μας θέτει ψηλά τον πήχη γι αυτή την χρόνια σε όλα τα επίπεδα και θεωρούμε ότι ο Γιάννης μας είναι ο ιδανικός άνθρωπος για την επίτευξη των φετινών στόχων μας.

Το παλμαρέ του Γιάννη Πολίτη αρκετά μεγάλο . Μεταξύ αυτών :

-2018-2019
ΛYKOI XAIΔAPIOY ΠPOTAΘΛHMA ( ΠPΩTH ΘEΣH ) ΑΝΟΔΟΣ ΣTHN B KATHΓOPIA.
ATPOMHTOΣ ΑΘΗΝΩΝ K14-K15 -2015-2018
ΑKAΔHMIEΣ AKPATHTOY(TMHMA EΦHBIKO)
-2015-2017
AKAΔHMIEΣ ATPOMHTOY ΑΘΗΝΩΝ (TMHMATA ΠANΠAIΔIKO 2005 & ΠAIΔIKO )
-2014-2015: ΠPOΠONHTHΣ ΣTIΣ AKAΔHMIEΣ AXAPNAIKOY EPMH ANΩ ΛIOΣIΩN-AEK TMHMATΩN JUNIOR & ΠAIΔIKO
-2012-2013 : A ΠPOΠONHTHΣ HPAKΛH ΠEPIΣTEPIOY KATHΓOPIA B EPAΣITEXNIKH
-2013 : B ΠPOΠONHTHΣ EΘNIKOΣ AΣTEPAΣ Γ?EΘNIKHΣ KATHΓOPIAΣ
-2008-2011 : AKAΔHMIA ΠANEPYΘPAIKOY F.C TMHMATA ΠAIΔIKO & EΦHBIKO
-2009-2010 :ΠANEPIΘPAIKOΣ ΠPOΠONHTHΣ ANΔPIKOY ΠPΩTAΘΛHTHΣ THN ΠEPIOΔO B?KATHΓOPIAΣ
-2010-2011: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ANΔPIKOY ΠAΣ ΩPOΠOY A KATHΓOPIA EΠΣANA

P.T.S (PERSONAL TRAINING SOCCER)
EΠAΓΓEΛMATIKH AΘΛHTIKH OMAΔA
-2005-2008 : AKAΔHMIEΣ OΛYMΠIAKOY TMHMATA JUNIOR & ΠAIΔIKO
Γ.EKΠAIΔEYΣH – ΣEMINAPIA
-2010 : ΠAPAKOΛOYΘHΣH ΣEMINAPIOY ΓENIKHΣ ΠPOΠONHTIKHΣ LIVERPOOL F.C
-2010 : ΠAPAKOΛOYΘHΣH ΣEMINAPIOY ENΔYNAMΩΣHΣ AΘΛHTΩN AΣTEPA TPIΠOΛEΩΣ F.C
-2009 : ΔIΠΛΩMA UEFA B

  • Στη φωτογραφία ο Γιάννης Πολίτης συζητώντας για τον σχεδιασμό της ομάδας με τον άμεσο συνεργάτη του Άκη Σαμιώτη».

Continue Reading

LIKE