Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκος Γιαννόπουλος: “Πρωταγωνιστικοί οι στόχοι με το Χολαργό”

Published

on

Ο Νίκος Γιαννόπουλος αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους τερματοφύλακες με την επιστροφή του στο Χολαργό να δείχνει τη διάθεση της διοίκησης να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο πρώην πορτιέρο των Τραχώνων και του Θρίαμβου Χαϊδαρίου αναφέρθηκε στη νέα χρονιά που πλησιάζει αλλά και στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του τονίζοντας: “Επέλεξα το Χολαργό γιατί είναι μια ομάδα με δυναμική και ιστορικά που διαθέτει ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν την ομάδα και αυτό που κάνουν”

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

“Όταν μια ομάδα τερματίζει πέρυσι στη 2η θέση δεν μπορεί να μην έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που δύσκολα θα χάνει και θα δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο”

Για πόσο διάστημα ακόμη ο Γιαννόπουλος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο γήπεδο;

“Δύσκολη η ερώτηση σας. Όσο νιώθω ότι μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός και μπορώ να προσφέρω σε μια ομάδα και δεν θα κοροιδέψω. Πιστεύω ότι με λίγη τύχη θα σταματήσω όταν με πιάσει το όριο ηλικίας αλλά στη ποτέ μη λες ποτέ.

Σε ερώτηση εάν μπορεί ο Χολαργός να κάνει την υπέρβαση δήλωσε: “Αυτό είναι πολύ νωρίς να σας το απαντήσω. Θέλουμε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα και μέσα στο γήπεδο παιχνίδι με παιχνίδι θα φανεί αν η ομάδα μου μπορεί να κάνει την υπέρβαση”