Connect with us

6ος Όμιλος

Νίκος Μεσολλόγης – Πετύχαμε τους στόχους μας

Published

on

Η Θύελλα Ραφήνας κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Ο τεχνικός Νίκος Μεσολόγγης μας δίνει τη δική του αποτίμηση.

“Η έως τώρα πορεία της Θύελλας, αντικατοπτρίζει τον άρτιο σχεδιασμό της ομάδας από την αρχή της περιόδου. Ξεκινήσαμε με ένα ντισαβαντάζ, το γηπεδικό. Παίζαμε σαν εκτός έδρας. Όταν επανήλθαμε στο γήπεδο μας, λύθηκε το πρόβλημα. Η πορεία μας στον δεύτερο γύρο ήταν πορεία πρωταθλητισμού. Ξεπεράσαμε και την αποχή βασικών αμυντικών παικτών λόγω τραυματισμών κι έτσι μπορέσαμε να ανεβάσουμε την αγωνιστική ισχύ της ομάδας, με αποτέλεσμα την υψηλή βαθμολογική μας θέση”.

-Ποια είναι η γνώμη σου για τον όμιλο σας;

Θεωρώ ότι ήταν από τους δυσκολότερους ομίλους. Αν εξαιρέσουμε τη Ρόδο που στήθηκε εξ αρχής για την άνοδο, οι υπόλοιποι ήμασταν ισοδύναμοι. Κάθε ομάδα μπορούσε να κερδίσει την άλλη ομάδα. Για αυτό και μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, υπήρχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ποια είναι η φιλοσοφία της Θύελλας;

Η Θύελλα έχει σχεδιαστεί με υγιή φιλοσοφία. Η διοίκηση φρόντισε να δημιουργηθεί ένας κορμός μακράς χρονικής διάρκειας. Και από εκεί και πέρα, κάθε χρόνο προσπαθούμε να ενσωματώνουμε ένα δύο παιδιά από τις ακαδημίες. Φέτος δύο παιδιά όχι μόνο συμμετείχαν αλλά διακρίθηκαν και το μέλλον τους ανήκει. Εννοείται ότι υπάρχει συνεργασία των προπονητών όλων των τμημάτων. Η Θύελλα είναι ένας υγιής οργανισμός.

-Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Είμαι ενάμιση χρόνο στη Θύελλα και οι διοικούντες απέδειξαν ότι έχουν την υπομονή να αφήνουν τον προπονητή να δείξει το έργο του. Όταν δε έχεις πετύχει τον στόχο σου, έχεις πλεονέκτημα στο να συνεχίσεις για ακόμη μία σεζόν. Αυτά όλα όμως, θα συζητηθούν όταν έρθει η ώρα.

Κλείνοντας ο Νίκος Μεσολόγγης αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού και έδωσε τις ευχές του για το ιδιαίτερο φετινό Πάσχα.

“Είναι τραγική η κατάσταση. Δοκιμάζονται οι αντοχές μας. Οφείλουμε να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας στο ελάχιστο και να πάρουμε όλες τις υγειονομικές προφυλάξεις. Σύντομα θα περάσει και θα επανέλθουμε στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς.
Εύχομαι καλή Ανάσταση, υγεία, δύναμη, ψυχραιμία και ελπίδα ότι όλοι θα γιορτάσουμε του χρόνου το Πάσχα όπως το ξέρουμε”.

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

athlorama.blogspot.com