Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ξεκινούν σήμερα(29/6) οι εγγραφές στη νέα σχολή του Ολυμπιακού στην Ελευσίνα

Published

on

“Νέο ποδοσφαιρικό ξεκίνημα στην Ελευσίνα, η επανίδρυση της σχολής του Ολυμπιακού είναι πλέον γεγονός, υπό νέο διοικητικό επιτελείο. Οι προσπάθειες του Στέλιου Κοντολαιμάκη επέφεραν τα ανάλογα αποτελέσματα.

Από τη νέα σεζόν θα λειτουργήσει σε επίπεδο Ακαδημίας, Σχολή Ολυμπιακού όπου θα καλύπτει την εκπαίδευση αθλητών, ηλικιακών κατηγοριών Κ-6 εώς Κ-16 και θα εδράζει στις εγκαταστάσεις “Kalibaki Arena” στην οδό Κανάρη στην Κάτω Ελευσίνα.

Οι στενοί συνεργάτες του επικεφαλής της σχολής Σ. Κοντολαιμάκη θα είναι ο καταξιωμένος προπονητής Θεόφιλος Καλύβας με καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή και ο πλέον γνωστός από το χώρο με αντίστοιχα διαπιστευτήρια Μέγας Καραμπίνης με καθήκοντα Οργανωτικού Υπεύθυνου της Ακαδημίας.

Η συνεχής προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων θα έχει ως στόχο το ποδόσφαιρο να αποτελέσει τρόπο ζωής, θέτοντας τις βάσεις στα παιδιά της Ακαδημίας- Σχολής για σωστό αθλητισμό, σωστή σωματική, ψυχική, πνευματική και κοινωνική καλλιέργεια με την καθοδήγηση ενός επιτελείου επιλεγμένων προπονητών.

Οι εγγραφές ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα(29/6) με προνομιακές συνδρομές για τους γεννηθέντες τα έτη 2015 και 2016 και αδέλφια.

Στοιχεία σχολής:

Επικεφαλής σχολής: Στέλιος Κοντολαιμάκης

Υπεύθυνος ακαδημίας: Μέγας Καραμπίνης

Τεχνικός διευθυντής: Θεόφιλος Καλύβας

Tηλέφωνο: 6947155947

Facebook: Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ελευσίνας

E-mail σχολής: osfpelefsina@gmail.com».”