Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Οδηγός ο Λέκκας και 3-1 το Χαϊδάρι

Published

on

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, το Χαϊδάρι επικράτησε 3-1 του Ηφαίστου Περιστερίου στο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’ ανατρέποντας τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά ο Ζωντός στην μεγαλύτερη στιγμή σταμάτησε τον Λέκκα. Οι ‘ερυθρόλευκοι’ δεν φοβήθηκαν και στο 11′ άνοιξαν το σκορ με ωραίο σουτ του Ρόππα. Ο έμπειρος άσος υποδέχτηκε την μπάλα από κεφαλιά πάσα του Παπαευθυμίου και έστειλε την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι του Μίχου για το 1-0. Στο 13′ ο νεαρός πορτιέρο σταματάει δύσκολα τον Σαντριά, ενώ στο 16′ οι ‘κυανέρυθροι’ διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι του Ζήκου στον Καρώνα. Από εκεί και έπειτα ο ΑΟΧ αφυπνίστηκε και κυνήγησε την ανατροπή. Ένα λεπτό αργότερα από κόρνερ του Χριστούλη, ο Μπατής σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, στο 31′ ο Πανταζόπουλος αστοχεί για λίγο σε κεφαλιά ενώ ο Λέκκας στο 42′ αστοχεί αρκετά από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Περιστεριώτες περιόρισαν το Χαϊδάρι στα δέκα πρώτα λεπτά, όμως η ισοφάριση στο 56′ τους αποσυντόνισε. Ο Χριστούλης σέντραρε, ο Λέκκας πήρε δύσκολα την κεφαλιά, ο Ζωντός απέκρουσε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λέκκας ισοφάρισε σε κενή εστία. Στο 62′ ήρθε η ολική ανατροπή, ξανά, από τον Λέκκα, ο οποίος πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και από τα 35 μέτρα κρέμασε τον Ζωντό που ήταν για λίγο εκτός εστίας. Περνούν δέκα λεπτά και ο Καρώνας σκοράρει εν μέσω πανηγυρισμών με πλασέ για το τελικό 3-1 σε αντεπίθεση και κάθετη πάσα του Κασάπη. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στην συνέχεια με τους Ρόππα, Παπαγιάννη και Παπαευθυμίου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κατοίκος Κ., Κορτέσης Π., Αραβίδης Γ.

Χαϊδάρι (Μανώλης Παπαδόπουλος): Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Πανταζόπουλος, Μπατής, Μουρεζίνης (56′ Ρούσα), Καρώνας, Χριστούλης, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος (63′ Κασάπης), Λέκκας (77′ Καλαμπαλίκης).

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Ζωντός, Ζαφειράτος, Σφίχτης (46′ Ρωμαΐδης), Μουρκάκης, Μακράς, Ζήκος, Μπότης, Τζαβάρας (30′ λ.τρ. Παπαγιάννης), Σαντριάς (77′ Γιαννούλας), Παπαευθυμίου, Ρόππας.