Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (19/1)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

ΑΕ Ζεφυρίου- Λαμπερή Ελευσίνας 0-1

 

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Λαμπερή Ελευσίνας, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την άνοδο, καθώς επικράτησε στο Καματερό με 1-0 της ψυχωμένης ΑΕ Ζεφυρίου.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Αδαμόπουλος(40’), ενώ  οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Λογγαράκη(77’).

Διαιτήτευσε ο Χρέλιας.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Μποζίκης, Μπακόπουλος(87’ Καραγιαννόπουλος), Συρινίδης, Μουράτογλου, Καλαμιώτης, Θανάσης, Χατζηγιάννης(32’ Καραγκούνης), Σπηλιόπουλος(68’ Γκέκα), Πιπίνης(81’ Παπαδόλας), Κουτσιούμπας, Σπυρόπουλος.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Χριστοφής, Δρούγος Μ., Λυμπέρης Σ., Δρούγος Δ., Μηλιώτης, Αδαμόπουλος, Βλέκος(82’ Χρηστάκης Ε.), Λογγαράκης, Μπόνο, Αθανασόπουλος(68’ Μαυροειδάκος), Γκίνης(90’ Σιδηρόπουλος).

 

 

Σκορπιός Φυλής- Μεγαρικός 2-1

 

Ο Σκορπιός Φυλής ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι επί του Μεγαρικού, τον οποίο κατέβαλε με 2-1, παρά το γεγονός ότι είχε μείνει πίσω στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Κουφή Γ.Π. στο 21’, αλλά λίγο αργότερα στο 25’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Γεωργακή με δεύτερη κίτρινη, φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι Μεγαρίτες στο διαιτητή Χρόνη.

Η ομάδα του Γιώργου Σύρου με αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφερε να κάνει την ανατροπή στην επανάληψη, χάρη σε δυο γκολ του Λέλου(66’, 81’).

Ο Μεγαρικός «φωνάζει» στη βοηθό Κορέστη για οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του Σκορπιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλεξόπουλος, Παναηλίδης, Σκαμαντζούρας(89’ λ.τρ. Παγώνης), Τράλος(60’ Γκιόκα), Αυγουστής, Μπήκας, Κίτσας, Κολέτσι, Γκούμας, Λέλος, Μαρπίνης(75’ Μαυρίδης)

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σκληρός, Βοϊδήλας, Πετρόπουλος(69’ Στέφα), Στρατούρης(66’ λ.τρ. Ελέζι), Μητρόπουλος, Δασκαλάκης, Κουτσουμπής, Δέσκος, Κουφής Γ.Ι.(85’ Παλούκα), Κουφής Γ.Π.(90’ Ισμαϊλη), Γεωργακής.