Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (3/11/19)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Ατρόμητος Ελευσίνας- Σκορπιός Φυλής 0-3

 

Με πρωταγωνιστή τον Λέλο που πέτυχε και τα τρία γκολ(3’, 10’, 87’) ο Σκορπιός Φυλής λύγισε στο «Γ. Ρουμελιώτης» με 3-0 τον Ατρόμητο Ελευσίνας και επανήλθε στις νίκες.

Διαιτήτευσε ο Μπούρδος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χριστοφής, Αναστασόπουλος, Κουμουρίγια, Πέππας, Τυρλής Χ., Πέρρος(83’ Τερζίου), Χυσκάι(46’ Καρεμφυλάκης), Σιδηρόπουλος, Τυρλής Η., Σούτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλεξόπουλος, Τράλος, Σκαμαντζούρας, Γκιόκας, Πασαδάκης, Μπήκας, Κάσσος, Μαυρίδης(80’ Κίτσας), Λέλος(89’ Αντωνόπουλος), Παγώνης, Γκούμας(90’ Τσικρίκας).

 

 

Αστέρας Άνω Λιοσίων- Ερμής Άνω Λιοσίων 0-6

 

Νέα νίκη για τον Ερμή Άνω Λιοσίων, που δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει με 6-0 το εμπόδιο του γειτονικού Αστέρα Άνω Λιοσίων, ο οποίος κατέβηκε με μόλις 11 ποδοσφαιριστές. Όμως σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, δεν προσήλθε ποτέ στο γήπεδο το νούμερο 7, που ήταν ο Αμπατζής και έτσι η ομάδα αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, ενώ από το δεύτερο ημίχρονο συνέχισε με εννιά, καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Παριανός.

Για την ομάδα του Σάκη Κυριακόπουλου σκόραραν οι Αντωνίου(51’, 56’), Σαρσαρίδης(16’),  Θεοφανίδης(21’) Παπάζογλου(33’) και Χατουτσίδης(39’).

Πολύ καλός ο διαιτητής Χαμπιλάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κυριακός, Νταφόπουλος, Ντάνος Ε., Τζάνος, Καλαμιώτης, Αλεπούς, Αμπατζής, Χυσολλάρι, Δημόπουλος, Ντάνος Π., Παριάνος.

ΕΡΜΗΣ: Ματούσιακ, Θάνος, Παπάζογλου, Κοντογιάννης, Κίσσας, Λακουμέντας(46’ Αντωνίου), Χατουτσίδης(40’ Ατματσίδης Χ.), Σαρσαρίδης, Ιακωβίδης Α.(40’ Ιακωβίδης Κ.), Γκουσέτης, Θεοφανίδης(46’ Χαραλαμπίδης), Ατματσίδης Χ..

 

Αίας Παραλίας- Ίκαρος Νεοκτίστων 0-2

 

O Ίκαρος Νεοκτίστων πήρε άλλη μία νίκη, με 2-0 επί του αδύναμου Αίαντα Παραλίας, όμως το ματς στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ντεκράν στο 23’, ο οποίος χτύπησε πέφτοντας στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο Αττικό Νοσοκομείο, για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους νικητές έβαλαν οι Τεπετόβ(6’) και Μάμμας(63’).

Καλός ο διαιτητής Λάμπρου.

ΑΙΑΣ: Παπαδόπουλος, Μπραχιμάι, Ντερβισάι(36’ Ζήκα), Γιώτης Κ., Αγγελόπουλος(73’ Λανάι), Χαλασάρι(78’ Σουμπάσι), Καρόλι, Γιώτης Α.(57’ Λύκα), Κόλα, Παπανικολάου, Γιώτης Γ..

ΙΚΑΡΟΣ: Κατσαπρίνης, Κυριλίουκ, Ντε Κραν(25’ λ.τρ. Ζώτο), Σίνος, Σύρος, Μπάρλος, Μπετσόλι, Τεπετόβ, Μάμμας, Φωτιάδης, Ανδρεάδης(80’ Ρούσσος).

 

 

ΑΕ Ζεφυρίου- Απόλλων Άνω Λιοσίων 3-4

 

Πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 4-3 κατέβαλε ο Απόλλων Άνω Λιοσίων με 4-3 στο Πανόραμα την ΑΕ Ζεφυρίου και

Το Ζεφύρι προηγήθηκε με τον Κουτσούμπα(25’), αλλά ο Απόλλωνας στη συνέχεια πέτυχε 4 γκολ με τους Καπουράνη Ν.(34’), Καψάλα(43’, 50’) και Αναστασιάδη(57’).

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν στο τέλος και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-4 με δυο γκολ του νεοεισελθέντα Στύλου(77’, 90’).

Δοκάρι είχε για το Ζεφύρι ο  Κουτσούμπας στο 81’.

Καλός ο διαιτητής Χαμπιλάι.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Σύρμας(71’ Θεοκτίστου), Μπακόπουλος, Συρινίδης, Γιάγκος(25’ λ.τρ. Μπουντουβής), Καλαμιώτης, Θανάσης, Μιχαηλίδης, Ζωγράφος, Χατζηγιάννης(71’ Στύλος), Κουτσούμπας, Σερεμέτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λαμπρόπουλος, Παλαβός, Μακρόπουλος(43’ Γκουζής), Λαθουράς, Καπουράνης Χ.(65’ Καματερός), Καπουράνης Ν., Σαμπάνης(67’ Πάσχος), Λούφης(65’ Χαντζώκος), Αναστασιάδης, Καψάλας, Καπουράνης Γ..

 

 

ΠΑΟ Φυλής- Κριός Ασπροπύργου 1-3

 

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Κριός Ασπροπύργου, που κατέβαλε στο τελευταίο δεκάλεπτο εκτός έδρας με 3-1 τον ΠΑΟ Φυλής.

Μόλις στο 26ο δευτερόλεπτο ο Κριός πήρε το προβάδισμα με τον Μαζμανίδη, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Λιόση στο 45’.

Η υπεροχή του Κριού «καρποφόρησε» στο φινάλε, όπου ο Βαλμάς πήρε την ομάδα πάνω του και με δυο γκολ στο 81’ και το 90’ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Απαρατήρητος πέρασε ο διαιτητής Καργάκος.

ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ: Καμπόλης, Καλύβας, Βαλέτας, Τόρης(62’ Πιπινέλης), Ρόδης, Βασιλείου, Λύτρας, Λιόσης(69’ Τσοχαντάρης Ι.), Ζάχαρης(56’ Τσοχαντάρης Δ.), Βασιλείου, Σερέπας.

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης, Παναγιώτου, Ζαζερλής, Λειβαδάς, Πέππας, Λακάι, Χαϊντούτης, Νερούτσος, Μαζμανίδης, Βαλμάς, Σεϊταρίδης.