Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (23/3/19)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ  – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Φίλαθλοι- Νίκη Ρέντη 5-3

 

Πιο ψυχωμένοι οι Φίλαθλοι, επικράτησαν με 5-3 της πρωτοπόρου Νίκη Ρέντη και ελπίζουν πάντα για την είσοδό τους στα πλέι οφ. Μετά από δέκα αγωνιστικές οι Ρεντιώτες υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Δυο γκολ για την ομάδα του Θοδωρή Ντέμου έβαλαν οι Ξηρογιάννης(29’, 51’) και  Σίντρε(69’ στην επαναφορά μετά από πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και απέκρουσε ο Ξυραφόπουλος και 71’) και ένα ο   Ζαχαρίας(31’).

Για τους Ρεντιώτες δυο γκολ σημείωσε ο  Σαμοθράκης(40’, 83’) και ένα ο Τσελίκας(66’).

Στο 79’ ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου απέβαλε από κάθε ομάδα τους Χαϊδάκη και Δασκαλάκη για αλληλοεξύβριση. ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Κοκκώνης, Πανταλέων, Ρεϊσόπουλος, Κουκουβίνος, Παπαδόπουλος, Μαθιουδάκης, Ζουρούδης(23’ λ.τρ. Χαϊδάκης), Παπακωνσταντίνου(78’ λ.τρ. Καστρίτης), Σίντρε, Ζαχαρίας(82’ Βρεττάκος), Ξηρογιάννης.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ξυραφόπουλος, Τσελίκας, Καμπουρίδης(46’ Σχίζας), Χιώτης(46’ Δασκαλάκης), Κερπάσι Α., Φράγκος, Κουτρίδης(78’ Διβόλης), Κερπάσι Ν., Αλ Μπασάμ, Σταθελάκης, Σαμοθράκης.

 

Νέο Ικόνιο- Ένωση Καμινίων 2-2

 

Στο 91’ το Νέο Ικόνιο ισοφαρίστηκε σε 2-2 από την Ένωση Καμινίων και έχασε μια πολύτιμη ευκαιρία να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι Καμνιώτες προηγήθηκαν στο 19’ με πέναλτι του Μπέρμπερη, που κέρδισε ο Χύκα. Ο τελευταίος τραυματίστηκε στη φάση αυτή σοβαρά στο γόνατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.

Οι Περαματιώτες κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή χάρη σε τέρματα των Γκοτζάι(24’) και Αράπη(70’), αλλά η Ένωση κατάφερε  να ισοφαρίσει με τον Λουβή στο 91’.

Διαιτήτευσε ο Γεωργόπουλος.

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Φραγκάκης, Δριβάκος, Παπασταθόπουλος, Καρδιοπούλης, Καραπετσάνης, Αράπης, Λεμοντζής(70’ Λιόσης), Λαδικός(90’ Μελέτης), Κόντζογλου, Γιαλελής(81’ Κοντογεώργης), Γκοτζάι(85’ Παντελιάς).

ΕΝΩΣΗ: Παπαχρήστου, Γεωργίου, Καραγιάννης, Λαμπράκος, Σουλεϊμάνης, Σαουλιάς, Σίσκοβ, Μπριλάκης(74’ Κακαβογιάννης), Μπέρμπερη, Χύκα(18’ λ.τρ. Λουβής), Μουρελάτος.

 

Πανιώνιος Κερατσινίου- Αργοναύτης 3-2

 

Μετά από δυο αγωνιστικές ο Πανιώνιος Κερατσινίου επανήλθε στις επιτυχίες καταβάλλοντας πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ με 3-2 τον Αργοναύτη, ο οποίος παραμένει ακόμα χωρίς νίκη εντός αγωνιστικού χώρου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-0 με γκολ των Τσιάκου(3’),  Τσάτση(43’) και Λουκίδη(76’).

Ο Αργοναύτης μετριάσε την ήττα του με δυο τέρματα του Θεμελάκη(70’, 84’).

Πολύ καλός ο διαιτητής Ανθόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ευαγγελόπουλος, Μάνδυλας, Κόκκινος, Κύρκο, Τσάτσης, Ευθυμιάδης(59’ Λεβάκος), Μπαξεβανάκης, Λέκκα(59’ Κοκκόσης), Κεκάκος, Λουκίδης(93’ Βουδούρης), Τσιάκος(73’ Αγουρίδας).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Ελαφρόπουλος, Παναγιώτου, Κούτρας, Σαρδέλης, Μπορδόκα, Μπάλτα, Σάσσαρης(82’ Παγώνης), Δημητρακαρέας(72’ Παράσχος), Αντωνιάδης(82’ Φράγκος), Θεμελάκης, Τοπιτζής(59’ Δουδούμης).