Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ολυμπιακός Περάματος :  «έκκληση στον κόσμο»!!

Published

on

Ολυμπιακός Περάματος

Από την διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Μετά το 7-2 επί του  Πανιωνίου Κερατσινίου ο Ολυμπιακός Περάματος  έδειξε ότι  ρελαντί και χωρίς τα όπλα του να μπορούν να βρίσκονται σε μια ένταση αγωνιστική, πήραν ένα  παιχνίδι το οποίο δεν είχε και ιδιαίτερη σημασία. Ο Ολυμπιακός Περάματος ετοιμάζεται για το κορυφαίο παιχνίδι της κατηγορίας όπου θα κρίνει τον πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά και έξω αγωνιστικά όπου είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μέσα στην έδρα της Αίγινας την τοπική ομάδα! Η ομάδα μας από την αρχή της σεζόν έως και σήμερα έχει δείξει μια σταθερότητα σε όλη την ποδοσφαιρική περίοδο όπου είναι θετικό αυτό ώστε η ομάδα να βρίσκεται σε μια σταθερότητα ως το τελευταίο παιχνίδι. Καλούμε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού να σταθούν στο πλευρό μας στα πλαίσια αθλητικής και μόνο αγωνιστής συμπεριφοράς όπου κερδισμένος θα πρέπει να μέσα από αυτό το παιχνίδι το Πειραϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός Περάματος συγχαίρει τον Α.Ο. Μοσχάτο και τον Ερμή Κορυδαλλού για την απευθείας άνοδο τους στην Γ εθνική τους ευχόμαστε από καρδιάς να μπορέσουνε να ανέβουν ψηλότερα και να διαπρέψουν για τον Πειραιά και για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο .Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά τίποτα ακατόρθωτο .Ο Πειραιάς το έχει ανάγκη όπως και φυσικά όλα τα πειραιώτικά σωματεία πιστεύουμε ότι θα είναι δίπλα σε α υτές τις δύο ομάδες όπου έχουν ένα δύσκολο έργο για την επόμενη χρονιά. Από το ΔΣ καλές γιορτές και καλή ανάσταση σε όλους.»

stoplekto

Μαν. Πράσινος: «Νιώθω ότι γυρίζω σπίτι μου»

Published

on

Στον πάγκο του ΑΟ Κορυδαλλού συμφώνησε να βρίσκεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο προπονητής Μανώλης Πράσινος.  Ο έμπειρος κόουτς μετά από μια πολύχρονη και πετυχημένη παρουσία στην τεχνική ηγεσία των Νέων Δραπετσώνας, δεν άργησε να βρει τη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη», με τον ίδιο να είναι ικανοποιημένος για την επιλογή του. Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε λίγες ώρες μετά την πρόσληψή του στην ιστοσελίδα μας:

«Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του ΑΟ Κορυδαλλού για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και θα δώσω το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας και να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Μετά από τέσσερα χρόνια στους Νέους Δραπετσώνας που με έκαναν και ένιωσα σαν στο σπίτι μου τώρα νιώθω ότι γυρίζω σπίτι μου «.

Continue Reading

stoplekto

Στον πάγκο του Πανφαληρικού ο Γ. Πολίτης

Published

on

Στην πρόσληψη του ταλαντούχου προπονητή Γιάννη Πολίτη προχώρησε η διοίκηση του Πανφαληρικού.  Ο έμπειρος τεχνικός προέρχεται από μια άκρως πετυχημένη χρονιά, καθώς προβίβασε στη Β’ Αθηνών τους Λύκους Χαϊδαρίου κατακτώντας και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

«Το ΔΣ του Πανφαληρικού καλωσορίζει στην οικογένεια του τον νέο μας Προπονητή Γιάννη Πολίτη .
Η ομάδα μας θέτει ψηλά τον πήχη γι αυτή την χρόνια σε όλα τα επίπεδα και θεωρούμε ότι ο Γιάννης μας είναι ο ιδανικός άνθρωπος για την επίτευξη των φετινών στόχων μας.

Το παλμαρέ του Γιάννη Πολίτη αρκετά μεγάλο . Μεταξύ αυτών :

-2018-2019
ΛYKOI XAIΔAPIOY ΠPOTAΘΛHMA ( ΠPΩTH ΘEΣH ) ΑΝΟΔΟΣ ΣTHN B KATHΓOPIA.
ATPOMHTOΣ ΑΘΗΝΩΝ K14-K15 -2015-2018
ΑKAΔHMIEΣ AKPATHTOY(TMHMA EΦHBIKO)
-2015-2017
AKAΔHMIEΣ ATPOMHTOY ΑΘΗΝΩΝ (TMHMATA ΠANΠAIΔIKO 2005 & ΠAIΔIKO )
-2014-2015: ΠPOΠONHTHΣ ΣTIΣ AKAΔHMIEΣ AXAPNAIKOY EPMH ANΩ ΛIOΣIΩN-AEK TMHMATΩN JUNIOR & ΠAIΔIKO
-2012-2013 : A ΠPOΠONHTHΣ HPAKΛH ΠEPIΣTEPIOY KATHΓOPIA B EPAΣITEXNIKH
-2013 : B ΠPOΠONHTHΣ EΘNIKOΣ AΣTEPAΣ Γ?EΘNIKHΣ KATHΓOPIAΣ
-2008-2011 : AKAΔHMIA ΠANEPYΘPAIKOY F.C TMHMATA ΠAIΔIKO & EΦHBIKO
-2009-2010 :ΠANEPIΘPAIKOΣ ΠPOΠONHTHΣ ANΔPIKOY ΠPΩTAΘΛHTHΣ THN ΠEPIOΔO B?KATHΓOPIAΣ
-2010-2011: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ANΔPIKOY ΠAΣ ΩPOΠOY A KATHΓOPIA EΠΣANA

P.T.S (PERSONAL TRAINING SOCCER)
EΠAΓΓEΛMATIKH AΘΛHTIKH OMAΔA
-2005-2008 : AKAΔHMIEΣ OΛYMΠIAKOY TMHMATA JUNIOR & ΠAIΔIKO
Γ.EKΠAIΔEYΣH – ΣEMINAPIA
-2010 : ΠAPAKOΛOYΘHΣH ΣEMINAPIOY ΓENIKHΣ ΠPOΠONHTIKHΣ LIVERPOOL F.C
-2010 : ΠAPAKOΛOYΘHΣH ΣEMINAPIOY ENΔYNAMΩΣHΣ AΘΛHTΩN AΣTEPA TPIΠOΛEΩΣ F.C
-2009 : ΔIΠΛΩMA UEFA B

  • Στη φωτογραφία ο Γιάννης Πολίτης συζητώντας για τον σχεδιασμό της ομάδας με τον άμεσο συνεργάτη του Άκη Σαμιώτη».

Continue Reading

LIKE