Connect with us

4ος Όμιλος

ΟΦΗ-ΑΕ Ηρακλείου 3-0

Published

on

Με τελείως διαφορετικό πρόσωπο παρουσιάστηκε ο ΟΦΗ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος επικρατώντας της ΑΕ Ηρακλείου με 3-0. Οι γηπεδούχοι χάρις σε γκολ των Περογαμβράκη (19′ με πεναλτι), και δυο γκολ του Χάντι πήραν αυτό που ήθελαν φτάνοντας τους 33 βαθμούς και την 4η θέση. Από την άλλη, η Α.Ε. Ηρακλείου παράμεινε στην 13η θέση με 13 βαθμούς και δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

 

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο επί θητεία Νίκου Νιόπλια. Αυτό σημαίνει ότι οι ασπρόμαυροι θα παραταχθούν με την καλύτερη ψυχολογία κόντρα στην Κηφισιά.

OΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Φαζός, Κιάσσος, Περογαμβράκης (84’ Σαχινίδης), Φραγκουλάκης, Πόποβιτς (67’ Γουόρντεν), Χαντί (77’ Μαρτσάκης), Καλέ.

ΑΕ Ηρακλείου: Μακρυωνίτης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Ψαρρής (29’ Νάκου), Μεταλλινός (77’ Μπράχο), Μάμαλος (81’ Σπυριδάκης), Μερτικόλα, Καλιαμπάκας, Νταβαρίνος, Κατσούλης.