Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Αμπελακιακός 3-1 τον Αίαντα και αβαντάζ πρόκρισης !

Published

on

Ψυχωμένος ο  Αμπελακιακός επικράτησε  με 3-1 του Αίαντα Σαλαμίνας και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά .

Στο Σαλαμινιώτικο ντέρμπι ,  όπου επικρατούσε δυνατός αέρας  οι 600 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο των Αμπελακίων  παρακολούθησαν ένα πολύ καλό παιχνίδι  με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει προς τις δυο εστίες .

Ο  Αμπελακιακός  ήταν πιο αποφασιστικός  και φάνηκε να θέλει περισσότερο τη νίκη .

Στο 41’ ο Κέρκι  Ζώτο ανατράπηκε από τον Κομπόγιώργα και το πέναλτι που καταλογίστηκε μετέτρεψε σε γκολ ο Τσαγκάρης.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 49’ με φοβερό σουτ του Κέρκι Ζώτο έξω από την περιοχή.

Στο 51’ ο Τσαγκάρης βγήκε από τα αριστερά αλλά το πλασέ που έπιασε βρήκε το κάθετο δοκάρι .

Στο 67’ ο Κοκλιώτης με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ πέτυχε το τρίτο τέρμα για την ομάδα του.

Ο Αίας  που έπαιξε με σημαντικές ελλείψεις , σε μια από τις λίγες επισκέψεις του στην αντίπαλη εστία μείωσεστο 70’ με πέναλτι του Δρυμούση ) ανατροπή του Κ. Ράμφου από τον Σίνη.

Το σκορ έμεινε στο 3-1 παρά της σημαντικές ευκαιρίες που έχασαν οι του Αμπελακιακού με Κοκλιώτη στο 82’ και Τσαγκάρη στο 84’.

Ο διαιτητής Ηλίας Σπάθας σε ένα παιχνίδι με πολλές δύσκολες φάσεις κατάφερε με την εμπειρία του να κρατήσει το παιχνίδι.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ :Καρνέσης , Ζώτο Κίντι, Λιάτος, Χαλούλος, Σαμλίδης , Σγούρδας( 80’ λ.τρ. Μπούτσης) Τσαγκάρης, Κοκλιώτης( 93’ Θεοδοσίου) , Σταφσουλάι( 90’ Σελμανάι) , Ζώτο Κέρκι, Σίνης

ΑΙΑΣ : Γεωργίου ,  Τρικαμηνάς, Τζαφέρι, Βασιλάκης, Μπένα, Ράμφος Ε., Μωραΐτης( 52’ Δρυμούσης) , Κομπόγιωργας , Νικολιάς( 52’ Μιχαλάκης) Κουπετώρης , Ράμφος Κ.

                    ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ