Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο ΑΟ Καραβάς πέρασε από την Χαραυγή 0-2

Published

on

Ο Καραβάς είχε τα γκολ (2) και η Χαραυγή τα δοκάρια(2) στο παιχνίδι που έγινε  στο γήπεδο της ΑΓΕΤ .

Φυσικά στο ποδόσφαιρο μετράνε τα γκολ και η νίκη. Μια νίκη που κατακτήθηκε πανάξια από τους φιλοξενούμενους  οι οποίοι έχασαν πολλές ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα.

Με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Καραβά ξεκίνησε το παιχνίδι αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό  πήρε το προβάδισμα με κοντινό πλασέ του Χατζάκη που εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της αντίπαλης άμυνας.

Στο 4’ την καρφωτή κεφαλιά του Σαπαλίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Κατσικούρης

Στο 6’  ο Κοττάκης μπήκε ωραία από δεξιά αλλά αντί να σουτάρει προτίμησε να δώσει πάσα στον Χατζάκη που σκόραρε αλλά ήταν οφσάιντ. Αν το έβαζε ο ίδιος θα ήταν κανονικό το γκολ.

Ο Καραβάς συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων χάνοντας ευκαιρίες ,ωστόσο ην μεγάλη ευκαιρία στη συνέχεια είχε η Χαραυγή στο 21’ όταν το δυνατό σουτ του Ιωάννου τράνταξε το κάθετο  δοκάρι  .

Αντί λοιπόν το 1-1 έγινε το 0-2 στο 34’ . Μετά από ωραία μπαλιά του Σαπαλίδη  ο Κοττάκης μπήκε από δεξιά  και με ωραίο πλασέ «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του.

Η Χαραυγή δεν «κατέθεσε τα όπλα » και παρά τα προβλήματα που την απασχολούν ξεδίπλωσε το ταλέντο της . Στο 44’ το δυνατό σουτ του Πεκόφ απέκρουσε σε κόρνερ με υπερένταση ο Μπότος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δραστήρια στην επανάληψη προσπάθησαν για ένα γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν . . Στο 66’ σε φάουλ του Γρούνη η μπάλα βρήκε αυτή τη φορά το οριζόντιο δοκάρι.

Οι Καραβιώτες  ανέβασαν και πάλι την απόδοση τους στη συνέχεια  και αν σε τρεις περιπτώσεις ο Σαπαλίδης ήταν πιο προσεκτικός το σκορ θα  ήταν πολύ υψηλότερο.

Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου.

Να σημειωθεί ότι  τον ΑΟ Καραβά κωουτσάρισε ο Παύλος Κόκκοτος αφού ο προπονητής Λευτέρης Βασιλειάδης ήταν σε προγραμματισμένο ταξίδι.

Στην 18αδα της ομάδας ήταν και οι Ράμα, Σελμανάι Σαμλίδης που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Αμπελακιακό. Οι δυο τελευταίοι μάλιστα έπαιξαν σαν αλλαγή.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Κατσικούρης, Ξηρογιάννης, Χουριέτ( 56’ Πατινιώτης) , Παπανικολάου, Φέκος, Πατέστος( 51’ Πρελασάι) , Ιωάννου, Μιφτάρι , Χριστοδούλου( 87’ Βουλγαράκης), Γρούνης( 88’ Καρβούνης) , Πεκόφ.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μπότος , Πουρσανίδης, Ξενιτόπουλος, Καρακώστας, Αναγνωστόπουλος, Νικολακόπουλος( 67’ Ζαχαράτος) Λίτσι( 90’ Σαμλίδης) , Χατζάκης ( 84’ Μιρντίτα) , Σαπαλίδης Χονδρουδάκης, Κοττάκης( 71’ Σελμανάι)