Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ο Βασίλης Τζαφέρης ευχαριστεί

Published

on

Ευχαριστήρια επιστολή προς όλους για την συμβολή της στην κατάκτηση της πρώτης θέσης , μας έστειλε ο πρόεδρος του Άτταλου Βασίλης Τζαφέρης στην οποία αναφέρει:

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου , τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ Κουστέρη και Κόκκαλη, για την χαρά που πρόσφεραν στον φίλαθλο κόσμο της Νέας Περάμου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη Α’ Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας .

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ για την βοήθεια τους σε όλη τη σεζόν και τις διοικήσεις όλων των ομάδων της κατηγορίας για την άψογη φιλοξενία τους .

Ευχαριστώ την ΕΠΣΔΑ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Μιχάλη Τζανόπουλο για την άψογη από κάθε πλευρά διοργάνωση . Την αρχιδιαιτητή Ιωάννα Κωνσταντινίδου για την σκληρή επιμόρφωση των διαιτητών που είναι κόσμημα για τη Δυτική Αττική .

Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους κ. Δαρζέντα , Πέγκο, Ντάρδα για την μεγάλη προσφορά τους .

Αφιερώνουμε αυτό το πρωτάθλημα στον ιδρυτή και ψυχή της ομάδας και αιώνιο πρόεδρο Αναστάσιο Μαρκεσίνη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου να μου αναθέσει την πιο νοικοκυρεμένη ομάδα της κατηγορίας και όχι μόνο , εν λευκώ .

Ευχαριστώ τους κ. Κώστα και Νίκο Κουδούνα ιδιοκτήτες της ASEPTA ΑΒΕΕ που ήταν όλη τη χρονιά δίπλα μας .

Ευχαριστώ τους λιγοστούς αλλά ηρωικούς φιλάθλους της ομάδας που δεν έλειψαν στιγμή από δίπλα μας . Το αφιερώνουμε σε αυτούς τους λίγους που παρακαλούσαν κάθε αγωνιστική να χάνει η ομάδα.

Μα πάνω από όλα το αφιερώνω στην οικογένεια μου και ιδιαίτερα στη γυναίκα μου που ήταν μόνη τη στιγμή της απώλειας του πατέρα της και ανέχτηκε τις πολλές ώρες απουσίας μου.

Τώρα ζούμε ένα Γολγοθά για τον μεγάλο στόχο της ομάδας που είναι η άνοδος στην Γ’ Εθνική . Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και αισιοδοξούμε να προσφέρουμε χαρά σε όλη την πόλη της Νέας Περάμου με την άνοδο μας .

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην άλλη ομάδα της Νέας Περάμου για την άνοδο της στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔΑ.»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply