Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ο Βασίλης Ντούνης στην Δόξα Κορωπίου

Published

on

Συνέχεια στις μεταγραφές έδωσε η Δόξα Κορωπίου ανακοινώνοντας τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Βασίλη Ντούνη.

Το Δελτίο Τύπου:

Η Διοίκηση της ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον έμπειρο Κορωπιώτη ποδοσφαιριστή Βασίλη Ντούνη.

Ο Βασίλης Ντούνης έχει αγωνιστεί τόσο σε επαγγελματικές κατηγορίες με τις φανέλες των: ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, ΠΑΕ ΒΥΖΑΝΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ, ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο στις εξής ομαδες : ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ, ΑΟ ΚΟΡΩΠΙ,ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ.

Η Διοίκηση του Συλλογου τον καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!!

Δήλωση Βασίλη Ντούνη:

“Με μεγάλη μου χαρά δέχτηκα την πρότασή της Διοίκησης για συνεργασία. Είναι άνθρωποι που τους ξέρω και με ξέρουν από μικρό παιδί και πραγματικά με μεγάλη μου χαρά θα βοηθήσω μαζι με τα νέα παιδιά και εγώ με τη σειρά μου θα προσφέρω στην ομάδα τον καλύτερο μου εαυτό!

Ο πατέρας μου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Δόξας στο παρελθόν και θεωρώ τώρα είναι η σειρά μου,και πραγματικά θέλω και εγώ με τα έμπειρα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα να έχουμε το πιο θετικό αποτέλεσμα!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ για την πολύ όμορφη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δυόμιση χρόνια, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα τα χρόνια αυτά ,για τις καλές και τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε,καθώς και τους Προέδρους,κ. Πουλόπουλο Νίκο, κ. Χάιδο Νίκο & κ. Κώνστα Νίκο για την βοήθεια και την στήριξη και την εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπο μου!!Τους κ.κ. Ψαρρο Γιώργο, Απόστολου Κώστα και την κ. Γιαννούλα Θεοδώρα σε όλη τη διάρκεια αυτών των χρόνων !

Εύχομαι στον ΠΑΟ Καλυβίων ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα με υγεία πάνω απ’ όλα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη για όλους μας χρονική περίοδο.”