Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο επιθετικός Καφαταρίδης στον Αστέρα Νίκαιας

Published

on

Ένα ”Χάμερ” για τον Αστέρα Ανάμεσα σε ανανεώσεις ο Αστέρας Νίκαιας έκανε και την πρώτη του μεταγραφή. Ο δυναμικός, 32χρονος φορ Στέλιος Καφαταρίδης ήρθε για να προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στη ”γραμμή πυρός” της ομάδας και να βρει τον ”Διόσκουρο” του Μιχαηλίδη που ήρθε τον Ιανουάριο. Με θητεία σε Σπίθα, Δάσος Χαϊδαρίου και Θησέα τα τελευταία 6 χρόνια κατέγραψε 51 γκολ σε 161 εμφανίσεις και μαζί με τον Χρήστο Σωπιάδη αν μη τι άλλο κάνει ένα δίδυμο που τρομάζει!

  • Ανανέωσαν οι δυο πλάγιοι μπακ στον Αστέρα Νίκαιας Βαρλάμης και Πολλάτος . Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση του συλλόγου:

Το παιχνίδι ξεκινάει με τους στρατιώτες Στο σκάκι κάθε παιχνίδι αρχίζει με στρατιώτες ή άλογα να κάνουν τις πρώτες κινήσεις. Στον Αστέρα Νίκαιας τα άλογα μας ”τελείωσαν”, αλλά από στρατιώτες και μάλιστα πιστούς έχουμε αρκετούς! Δύο από τους σημαντικότερους οι πλάγιοι μπακ, ο 16χρονος Σωτήρης Βαρλάμης (6 συμμετοχές πέρυσι) κι ο 21χρονος Άγγελος Πολλάτος (16 συμμετοχές) που συμφώνησαν να συνεχίσουν κι εφέτος στην ομάδα προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

*Στην φωτό ο νεοαποκτηθείς Καφαταρίδης  με τον πρόεδρο του Αστέρα Νίκαιας  Μάνθο Πετράκη.