Connect with us

stoplekto

Ο νέος αγωνιστικός χώρος του δημοτικού γηπέδου Μεγάρων(pics)

Published

on

Μετά από πέντε χρόνια από την χρηματοδότηση της Αντιπεριφέρειας της Δυτικής Αττικής για την ανακατασκευή του δημοτικού γηπέδου Μεγάρων, ο αγωνιστικός χώρος είναι πλέον έτοιμος.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από το γήπεδο που φιλοξενεί και τον ιστορικό Βύζαντα Μεγάρων, τη φυσική του έδρα, που θα του δώσει την πνοή που χρειάζεται για να μπορέσει ο σύλλογος με τη βοήθεια του κόσμου του να επανέλθει στις Κατηγορίες που του αξίζει.

Ακολουθούν φωτογραφίες του αγωνιστικού χώρου:

 

 

Φυσικά το γήπεδο αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις και στα υπόλοιπα σωματεία της περιοχής, για τις ανάγκες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΔΑ. Από κει και πέρα, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, εκκρεμεί η κατασκευή της δυτικής κερκίδας(θύρα 4), η οποία έχει γκρεμιστεί και αναμένεται να φτιαχτεί μια σύγχρονη, η οποία θα στεγάσει από κάτω κυλικείο, αποδυτήρια, αίθουσες ιατρείων κλπ. Ένα έργο που ο χρόνος εκτέλεσής του ακόμα είναι απροσδιόριστος και φαίνεται δύσκολο να έχει υλοποιηθεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Η δυτική κερκίδα του δημοτικού γηπέδου Μεγάρων πριν την κατεδάφιση. Η Θύρα 4, που φιλοξενούσε τους ένθερμους φίλους του ιστορικού Βύζαντα Μεγάρων στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

 

Η σημερινή μορφή πίσω από το τέρμα μετά την κατεδάφιση.

 

Τις τελευταίες μέρες με  τη χαλάρωση των μέτρων μετά την καραντίνα, έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά οι υποδομές του Βύζαντα να κάνουν προπονήσεις και αθλητές της περιοχής να χρησιμοποιούν το γήπεδο για ατομική άθληση. Οι πληροφορίες μας θέλουν να εκκρεμεί ακόμα αρκετή δουλειά  γύρω  από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, για να μπορεί ο Βύζας και οι υπόλοιπες ομάδες της πόλης, να το χρησιμοποιούν στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και έργα στην εξέδρα, ώστε… “κορωνοϊού” επιτρέποντος να μπορεί ο φίλαθλος κόσμος να πηγαίνει στο γήπεδο.