Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Σάκης Σάσσαλος στο τιμόνι της Νέας Ιωνίας

Published

on

Το ΔΣ της Νέας Ιωνίας ανακοίνωσε τον νέο προπονητή του συλλόγου .

Ανακοίνωση

Μετά από συνάντηση που έγινε με το Διοικητικό Συμβούλιο σχετικά με τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν και με κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού επήλθε η συμφωνία μεταξύ του προσφυγικού σωματείου μας και του έμπειρου προπονητή κ.Διονύσιου (Σάκη) Σάσσαλου.
Να σημειωθεί ότι ο κ.Σάκης Σάσσαλος υπήρξε και ο ίδιος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για 11 ολόκληρα χρόνια σε καταξιωμένες ομάδες ενώ στο πλούσιο βιογραφικό του αριθμούν ουκ ολίγες διακρίσεις ως προπονητής σε :
Ατρόμητο Αθηνών, ΑΟ Περιστεριού, Ολυμπιακό Λιοσίων, Χαραυγιακό κ.ά.
Έχει επίσης διατελέσει Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών στον Ατρόμητο Αθηνών.

Αυτό που δε μπορεί να μη σημειωθεί είναι πως ο κ.Σάκης Σάσσαλος ανήκε και στο παρελθόν στο δυναμικό της Νέας Ιωνίας ως προπονητής της ομάδας μας στη Γ´ Εθνική το 2012-2013.
Παράλληλα ο κ.Σάσσαλος με την 1η ομάδα θα έχει και την ευθύνη εφηβικού τμήματος (Κ18) με σκοπό την αναβάθμιση των παιχτών της και την προώθησή τους στην πρώτη ομάδα!

Εμείς λοιπόν από την πλευρά μας,δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε υγεία πάνω απ όλα,καλή ποδοσφαιρική χρόνια με επιτυχίες για μια νικηφόρα σεζόν και αφοσίωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί.

Με εκτίμηση
Διοικητικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας