Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Σαρωνικός Αίγινας ευχαριστεί…

Published

on

Η τελική επικύρωση της βαθμολογίας από την Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ έφερε και επίσημα το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Ένα τέλος που όσο απότομα και άκομψα ήρθε , άλλο τόσο ήταν επιβεβλημένο.
Για το Σαρωνικό Αίγινας , καταγράφηκε μια ακόμα υπέροχη χρονιά. Και δεν είναι μόνο , η πολύ τιμητική 3η θέση που τερματίσαμε στο πρωτάθλημα. Είναι και όλη αυτή η αύρα και η υγεία που βγάζει ο σύλλογος.

Το κείμενο του συλλόγου στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει στην συνέχεια.
Τα περισσότερα συγχαρητήρια ανήκουν στους πρωταγωνιστές. Στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές μας. Με πολύ σκληρή δουλειά , με σωστό πλάνο και με πολύ καλό προγραμματισμό , κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα πολύ όμορφο θέαμα , παίζοντας σύγχρονο ποδόσφαιρο , αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά περίτρανα , τη δύναμη των καλών αποδυτηρίων.
Κατά τη φετινή χρονιά , το γήπεδο μας γέμιζε σε όλα τα παιχνίδια. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μοναδική. Από τη πρώτη στιγμή αγκάλιασε την ομάδα και ήταν δίπλα μας , δίνοντας σε όλους μας ώθηση και δύναμη. Ένα απλό ευχαριστώ θα ήταν λίγο για αυτό που ζήσαμε φέτος. Πιστεύουμε ότι οι εμφανίσεις μας το ανταπέδωσαν.
Πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς μας.
Στην ακτοπλοϊκή εταιρεία του νησιού μας τη SARONIC FERRIES , που μας ταξίδεψε σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια μας.
Στην ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ , που ήταν για μια ακόμα χρονιά δίπλα μας , όπως κάνει τόσα και τόσα χρόνια.
Σε δύο μοναδικούς ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα και που με τη παρουσία τους μας επέτρεψαν να ονειρευόμαστε και να μη βάζουμε όρια.
Στον κ.Σπύρο Βλάσση και την εταιρεία του
S.VLASSIS & ASSOCIATES LΑW FIRM και τον
κ. Γιαννακόπουλο Άγγελο και την εταιρεία
PILOT cafe & bistro.
Ευχαριστούμε όλους αυτούς που εμπιστεύθηκαν την ομάδα και επέλεξαν την προβολή τους στις ταμπέλες του γηπέδου. Ελπίζουμε να είμασταν αντάξιοι των προσδοκιών .
Τέλος θα θέλαμε να αναφερθούμε σε δύο ανθρώπους που ήταν αυτό που λέμε οι ” αφανείς ήρωες ” , της ομάδας. Ο λόγος για τον Νίκο Κωστάκο , που κάθε Κυριακή , ήταν παρών και αφιλοκερδώς έπαιζε τις μουσικάρες του , δίνοντας έναν πανέμορφο και ξεχωριστό τόνο στους αγώνες. Νίκο σε ευχαριστούμε πολύ !!!
Και φυσικά δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε και τον άνθρωπο ο οποίος καθημερινά ήταν στο γήπεδο και μας φρόντιζε όλους.
Σπύρο ….. Σε ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου . Η χρονιά είναι αφιερωμένη σε σένα.

ΥΓ: Η παρούσα δημοσίευση σημαίνει το τέλος της φετινής χρονιάς. Σημαίνει όμως αυτόματα και την έναρξη του προγραμματισμού για την επόμενη.
Μια χρονιά που αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολη μιας και δεν είναι ξεκάθαρο το πλαίσιο που θα αγωνιστούμε. Είμαστε ωστόσο υποχρεωμένοι να συμβαδισούμε με τη νέα πραγματικότητα και τα καινούρια δεδομένα.
Αν και εφόσον μας επιτρέψουν οι συνθήκες ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.
Καλό καλοκαίρι σε όλους !!!!!!!