Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Παίζει μπάλα και εκτός… γηπέδου η Ατλαντίδα (photos)

Published

on

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, η Ατλαντίδα παίρνει… άριστα και εκτός γηπεδου και αυτό το απέδειξε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής . Συγκεκριμένα στον ετήσιο χορό που έλαβε χώρα στο μαγαζί ‘Θέα Δηλαβέρη’ η ομάδα της Ανατολικής Αττικής επιβεβαίωσε την οργάνωση που διέπει το σωματείο σε όλα τα επίπεδα. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην περιοχή της Μεταμόρφωσης τιμώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα των ‘μπλε’ που κάνει τη δική του προσπάθεια προκειμένου να καθιερωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να αποτελέσει μια ανερχόμενη δύναμη. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών και άφησαν υποσχέσεις για τη νέα σεζόν που όπως όλα δείχνουν θα βρει το σύλλογο στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Την Ατλαντίδα τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ, Σταύρος Χρυσάφης, ο Γενικός Γραμματέας ΕΠΣΑΝΑ, Γιώρφγος Φλαμπούρη,ς ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Γιώργος Παπαμακάριος, και οι πρόεδροι από ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ, Γιώργος Παθιακάκης, ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ, Δημήτρης Γιαρένης, και ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, Γιάννης Νάκας, όπως επίσης και ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, Φώτης Αβρακιώτης καθώς και ο αθλητικός συντάκτης της ιστοσελίδας ‘ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ’, Νίκος Τζαλίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι χρηματοδότες του συλλόγου, Γιάννης Στασινόπουλος και Άγγελος Πολύδερας για την προσφορά τους στο σωματείο.

 

IMG_2774IMG_2782IMG_2778IMG_2780

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply