Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Παμπαιανικός – Ατλαντίδα 3-2

Published

on

Σπουδαία νίκη με 3-2 πέτυχε ο Παμπαιανικός επί της Ατλαντίδας και ανέβηκε στην 5η θέση της Β΄κατηγορίας.

Στο 1ο ημίχρονο οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο την αμυντική τους λειτουργία και έγιναν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο αρχή του 2ου ημιχρόνου η Ατλαντίδα ήταν καλύτερη αλλά ο Παμπαιανικός μετά το 55΄ ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει τη μεγάλη νίκη.

-Στο 17΄ και στο 32΄ ο Φυλακτός απέκρουσε σουτ των Selvija και Λαγού, ενώ στο 38΄ ο Ομουρίδης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Χρυσάφη.

-Στο 47΄ σε κόρνερ του Χρυσάφη ο Κολοτούρος έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Παμπαιανικού.

-Στο 52΄ σουτ του Χρυσάφη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ομουρίδη. -Στο 57΄ ο Παμπαιανικός κέρδισε πέναλτι όταν σε σουτ του Λαγού η μπάλα βρήκε το χέρι του Τσιτοφώτου. Το πέναλτι χτύπησε ο Παπασωτηρίου και σημείωσε το 1-0.

-Στο 60΄ ο Χρυσάφης βρήκε το Φώσκολο, ο οποίος με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

-Στο 64΄ ο Παμπαιανικός κέρδισε νέο πέναλτι σε ανατροπή του Selvija από τον Πάσσαρη. Το εκτέλεσε πάλι ο Παπασωτηρίου γράφοντας το 2-1.

-Στο 72΄ σε κόρνερ του Selvija ο Χατζής με πλασέ από τη μικρή περιοχή σημείωσε το 3-1. -Στο 78΄ ο Χρυσάφης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 3-2.

Με τη μείωση του σκορ οι παίκτες της Ατλαντίδας έπαιξαν πιο επιθετικά αλλά η ομάδα της Παιανίας κρατούσε κοντά τις γραμμές της και δεν απείλησαν με άλλες φάσεις την εστία του Ομουρίδη.

Οι φιλοξενούμενοι τέλειωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τσιτοφώτου με 2η κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Μανιώτης, Σπίθας, Μπαλάγκα.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ(Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κατσίμπρας, Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Πήττας, Selvija, Γκόμπλιας, Λαγός(65΄Ντούλας), Τσιγάρας(83΄Τσιτιμάκης), Δημήτρουλας(46΄ Λαλαούνης).

ΑΤΛΑΝΤΙΣ(Τσούνης): Φυλακτός, Σβόλης, Τσιτοφώτος, Πάσσαρης, Κολοτούρος, Καρποντίνης, Στασινόπουλος, Τσαδήμας(70΄ Πάντος), Φώσκολος, Χρυσάφης, Δριλάκης(75΄Πούλιος)

Γ.Π