Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκός – Ήφαιστος Περιστερίου 1-1

Published

on

Αυτή τη φορά ο Πανερυθραϊκός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 με τον Ήφαιστο Περιστερίου. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που η Αγία Παρασκευή πάρει τη νίκη στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άγιο Ιερόθεο θα ισοβαθμεί με την ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη στην κορυφή της κατάταξης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17′ με εκτέλεση φάουλ του Κυριαζη, αναγκάζοντας τους ”ερυθρόλευκους” να ρισκάρουν για να πετύχουν την ισοφάριση. Οι κόποι των γηπεδούχων απέφεραν καρπούς στο 80′ όταν ο Αντωνιάδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Διαιτητής ήταν ο Παππάς ο οποίος είχε βοηθούς τους Τσολάκη και Κουτσογιάνξο

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ: Μολφέσης, Γλυνός (57′ Μπαστέας), Κριτζάς, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Παπαθανασίου, Λάσκαρης (66′ Αδραχτάς), Τσίπρας, Αντωνιάδης (81′ λ.τρ. Γιαννόπουλος), Παπάζογλου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Μανωλίκας, Ζαφειράτος, Λεβέντης, Μουρκάκης, Μπαμίχας, Ρωμαϊδης, Κυριαζής, Τζαβάρας, Μούτζης (1′ Θανασάι), Παπαευθυμίου, Σέμπρος (50′ Χριστόπουλος (55′ λ.τρ. Παπαχρήστου)).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply