Connect with us

Uncategorized

ΠΑΟ Ρουφ: Μοιάζει σαν να τιμωρούμαστε

Από τη μαραθώνια καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος.

Published

on

Στη νέα «νοικοκυρεμένη» ποδοσφαιρική κοινωνία, όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα από την προσπάθεια των ποδοσφαιρικών αλλά και πολιτικών αρχών της χώρας να απαλλάξουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο από παράνομες και παράτυπες διοικήσεις και παράγοντες, ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ όπως ασφαλώς και άλλες ομάδες είχε και έχει αποδεδειγμένα κατοχυρωμένη θέση.

Εμείς , οι άνθρωποι που έχουμε αναλάβει το έργο της εξασφάλισης της βιωσιμότητας αλλά και της προόδου της ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια ΠΑΕ και είναι καλοδεχούμενες , αφού συνυπάρχουν με τη δομή και τη λειτουργίας της. Ο προϋπολογισμός και το οργανόγραμμα εκπονήθηκαν με ευθύνη και βάσει των προϋποθέσεων που υπαγόρευε το καλοκαίρι του 2011 η γενικότερη οικονομική αλλά και κοινωνική κατάσταση της χώρας αλλά πρωτίστως λαμβάνοντας υπ’ όψη την κατάσταση καθ’ ενός εξ’ ημών. Παράλληλα ως όφειλε το νέο Δ.Σ. προχώρησε στο σχεδιασμό και έθεσε τους στόχους της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου προσπαθώντας εκτός των άλλων ,να προβλέψει την κοινωνική και οικονομική κατάσταση της Ελλάδας τους επόμενους μήνες.

Γνωρίζαμε ότι η διαδικασία «κάθαρσης» του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα διαρκέσει. Όμως αυτή η άνευ προηγουμένου μαραθώνια καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με τις οικονομικές συνθήκες που διαμορφώνονται στη χώρα μας αλλά και με την αναστολή των επιχορηγήσεων από την πολιτεία, έχουν επιβαρύνει κατάφωρα την οικονομική λειτουργία της ομάδας μας και πιστεύουμε και άλλων ΠΑΕ. Μοιάζει σαν να τιμωρούμαστε όλοι (καλοί και κακοί) και αυτό αν μη τι άλλο είναι άδικο και για τις ομάδες αλλά και για τους εργαζόμενους σε αυτές.

Παρ’ όλα αυτά εμείς συνεχίζουμε να καταβάλουμε καθημερινά κάθε προσπάθεια ούτως ώστε να μπορέσουμε να οδηγήσουμε την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα ανταποκρινόμενοι στις υποχρεώσεις που επιβάλει η ιστορία της ομάδας μας αλλά και η εντιμότητά , η υπευθυνότητα μας και η βούλησή μας για την τήρηση των οικονομικών μας συμφωνιών όπως τις διαμορφώσαμε και τις προκαταβάλαμε αγόγγυστα από τον Αύγουστο του 2011 .

ΤΟ Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

5ος Όμιλος

Η αποστολή της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ για το ματς Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό

Published

on

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ για το αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό.

Ο Αστέριος Θέμελης ανακοίνωσε 18 πρόσωπα που θα συγκροτήσουν την αποστολή που έχει ως εξής

Βλαχάκης, Κασαπίδης, Παληγιώργος, Τρικουνάκης, Μωυσίδης, Γεωργούλης, Μαθιουδάκης, Περδικάκης, Μποτωνάκης, Τσίτας, Πάγκαλος, Νικόλτσης, Βεστάκης, Μαλανδράκης, Βαρδάκης, Κόλα, Λαμπάκης, Σινγκ.

Continue Reading

5ος Όμιλος

Η αποστολή του Εθνικού για το ματς Κυπέλλου

Published

on

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εθνικού με πρωινή προπόνηση για το ματς που ακολουθεί αύριο για το Κύπελλο Ελλάδας όπου αντίπαλος είναι ο ΑΟΝ Αρτάκης.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν πλην των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής με την αποστολή να έχει ως εξής:
Βουτσινάς, Ελθίνι, Μουσταφίδης, Παπαγεωργίου, Ζούπα, Αθανασίου, Νταούλιας, Φιλιππαίος, Σκεντεράι, Μακροστέργιος, Χατζηστάμου, Διάκος, Λαμπράκης, Γραμματικόπουλος, Βατίστας, Τσιάβος, Δημακάκος, Μπαλούρδος.

Continue Reading

LIKE