Connect with us

8ος Όμιλος

Παπασπύρου: «Θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Published

on

Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Παλληνιακού, Δημήτρης Παπασπύρου, μετά τη νίκη επί του Ιωνικού στο χθεσινό φιλικό με 2-0.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας  στο facebook
«Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών στο φιλικό με τον Ιωνικό. Όλοι οι παίκτες έδειξαν διάθεση και έβγαλαν πάθος στον αγωνιστικό χώρο και συνεχίζουν να εμφανίζονται ολοένα και πιο βελτιωμένοι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είχαμε από την αρχή ότι στόχος μας είναι να είμαστε αγωνιστικά έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος και βαδίζουμε πολύ καλά σε αυτό το μονοπάτι. Περιμένουμε την επιστροφή των απόντων (Ελ Γκαμάλ, Παπασπύρος, Ντόκο, Μπαμίχας) με τους οποίους θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί στην πορεία.
Όσον αφορά το κομμάτι συνολικά της προετοιμασίας μας ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους. Γνωρίζουμε ότι η προετοιμασία είναι το πιο βασικό στοιχείο για κάθε ομάδα, με πολλές προπονήσεις και αρκετές διπλές. Οι παίκτες μου παρά την κούραση δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο και ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα που έχουμε φτιάξει με τους συνεργάτες μου Χρήστο Λαζαρίδη και Τάσο Δημουλιά. Πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία μέσα από τους φιλικούς αγώνες κοιτάμε να μοντάρουμε το ιδανικό σύνολο. Και επαναλαμβάνω ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε με όρεξη για πολλή δουλειά».