Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παραίτηση Καρατζά στη Νέα Ιωνία

Published

on

Εξελίξεις σημειώθηκαν στις τάξεις της Νέας Ιωνίας αφού ο Γιώργος Καρατζάς παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Λειτουργικά θέματα ανάγκασαν το πρόσωπο που οδήγησε πέρυσι την προσφυγική ομάδα στην παραμονή να αποχωρήσει με τον ίδιο να δηλώνει τα εξής:

Παραιτούμαι από τη θέση του προπονητή του ΑΟ Νέας Ιωνίας εξαιτίας διαφορετικής προσέγγισης σε θέματα λειτουργικά και οργανωτικά της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. (Περσινό και φετινό) για την τιμή που μου έκανε να είμαι προπονητής μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους κύριους Δουρίδα και Κιρκιμπέση και τους κύριους Χατζηχαραλάμπους και Χατζηγιακουμίδη για την αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια τους. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άξιους συνεργάτες μου Σολωμό Θέμη, Μπάκη Τάκη, Μαρη Χρηστο και Βλασερό Θύμιο για την υπερπολύτιμη προσφορά τους και την άψογη συνεργασία. Για το τέλος άφησε τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκε πέρυσι και φέτος. Θα τους έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου γιατί πέρσι κατάφεραν ένα μικρό θαύμα, τη σωτηρία της ομάδας και μέχρι τώρα έχουν καταθέσει όλες τις δυνάμεις τους για να δημιουργηθεί μια ομάδα υγιής που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Εύχομαι από καρδιάς στη Νέα Ιωνία πάντα επιτυχίες και πραγματοποίηση των στόχων της.