Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παραίτηση Σαρηδημητρίου στα Πετράλωνα

Published

on

Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της ΑΕ Πετραλώνων υπέβαλλε ο Στέλιος Σαρηδημητρίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση…

<<  Όπως είναι σε όλους γνωστό, από καιρό είχα εκδηλώσει την επιθυμία μου να αποχωρήσω από την Προεδρία της ΑΕ Πετραλώνων για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους. Είναι επίσης γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι, από τη στιγμή που ανέλαβα και παρέμεινα στο τιμόνι της αγαπημένης μας ομάδας, πέραν του χρηματικού ποσού που δαπάνησα, αφιέρωσα ανυπολόγιστο χρόνο σε βάρος της εργασίας μου και της οικογένειάς μου, χωρίς να υπολογίσω το τεράστιο κόστος και τη δυσβάστακτη ψυχολογική και συναισθηματική φόρτιση, που απέρρεε από τη θέση ευθύνης που κατείχα. Κι αυτό γιατί, επιζητούσα πάντα την καλυτέρα των λύσεων που θα έφερνε τα Πετράλωνα εκεί ψηλά στην κορυφή, όπου ανήκει και της αξίζει.
Είμαι πεπεισμένος ότι τουλάχιστον σε επίπεδο αγαθών προθέσεων, κανείς δεν μπορεί -και ίσως δεν πρέπει- κάτι να μου προσάψει, παρά τα όποια λάθη έγιναν. Κατά το διαρρεύσαν χρονικό διάστημα, αναζήτησα την καλύτερη δυνατή λύση αντικαταστάσεώς μου, ώστε η ομάδα να συνεχίσει μια ασφαλή και σίγουρη πορεία. Έγιναν πολλές και διάφορες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, οι οποίες δεν είχαν την απαιτούμενη θετική εξέλιξη.
Από σήμερα λοιπόν αποχωρώ πλήρως από τα διοικητικά της ομάδος, είναι αυτονόητο ότι θα είμαι κοντά στην ομάδα καλώντας και λοιπούς επιχειρηματίες αλλά και όλους να την υποστηρίξουν με κάθε τρόπο και κάθε μέσο και ας μην είχα εγώ την ίδια αντιμετώπιση….>>