Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος Κώστα Ζαχαρόγλου από την ΑΕ Περάματος

Published

on

Με επιστολή που μας έστειλε ο Κώστας Ζαχαρόγλου ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Προεδρία της ΑΕ Περάματος.

 

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

“Αγαπητό Δ.Σ., φίλοι & φίλαθλοι της Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, μετά από ώριμη σκέψη, θα ήθελα να σας ανακοινώσω την παραίτηση μου από την θέση του Προέδρου αλλά & την αποχώρησή μου από τα Διοικητικά της ομάδας.

Ένας όμορφος κύκλος 20 ετών μόλις ολοκληρώθηκε.

Ένας κύκλος προσφοράς σε ένα Ιστορικό Σύλλογο. Σε ένα σύλλογο που θεωρώ οικογένειά μου, που αγάπησα και αγαπώ με πάθος & που όλα αυτά τα χρόνια πρόσφερα με ανιδιοτέλεια από οποιαδήποτε θέση μου ζητήθηκε, διότι ουδέποτε με συγκίνησαν αξιώματα.

Συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα με αξιόλογους ανθρώπους, κάτω από άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε με αντίξοες συνθήκες, που με κόπο αλλά και διάθεση πετύχαμε σημαντικά πράγματα. Κρατώ μόνο τα θετικά, παρότι τα αρνητικά μας κάνουν πιο ώριμους, γιατί κοινός στόχος όλων μας ήταν το καλύτερο, για ένα τόσο μεγάλο και Ιστορικό Σωματείο όπως η Αθλητική Ένωση Περάματος & τους αθλητές της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς για την συνεργασία & την εμπιστοσύνη ως προς το πρόσωπό μου για αυτή την 20ετια, όλα τα μέλη του Δ.Σ., τους προπονητές, τους αθλητές, τους έφορους, τους γονείς, τους φιλάθλους, τους χορηγούς, τους διαιτητές, τους δημοσιογράφους & την ΕΠΣΠ.

Τέλος, προσκαλώ όλους εσάς να στηρίξετε και να συμμετέχετε στο νέο Δ.Σ., προσφέροντας με οποιοδήποτε τρόπο ή θέση, ώστε η ΕΝΩΣΑΡΑ να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, γιατί όσο στο παρελθόν που έλαμψε με τις διακρίσεις της τόσο και το μέλλον της, είναι να πρωταγωνιστήσει με το ήθος & την ευγενή άμιλλα

που την χαρακτηρίζει, στους αγωνιστικούς χώρους και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με εκτίμηση

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΟΓΛΟΥ”.