Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παραμένει στον Αστέρα Ζωγράφου ο Βαΐτσης

Published

on

Αν και είχε αναλάβει την ομάδα στα μέσα της σεζόν, όταν και αυτή ήταν με το. . . ενάμισι πόδι στην Β’ ΕΠΣΑ ,παρόλα αυτά πάλεψε μέχρι τέλους για να την διατηρήσει στην κατηγορία και αυτό σίγουρα εκτιμήθηκε δεόντως από την διοίκηση. Αναφερόμαστε φυσικά στον Γιώργο Βαΐτση ο οποίος θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Ζωγράφου και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τους «κυανέρυθρους» την 17η αγωνιστική με την ομάδα μέχρι τότε να έχει μαζέψει μόλις εφτά πόντους όμως με ένα αήττητο σερί έξι αγώνων, όπου και μέτρησε δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, έδωσε κάποιες ελπίδες για το «θαύμα» της παραμονής. Όμως οι δύο συνεχόμενες ήττες με Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Θύελλα Αγίου Δημητρίου, την 23η και 24η αγωνιστική αντίστοιχα, καταδίκασαν τους Ζωγραφιώτες στον υποβιβασμό τους.

Με την ευκαιρία της ανανέωσης της συνεργασίας του για έναν ακόμη χρόνο με τον Αστέρα ο Γιώργος Βαΐτσης προχώρησε σε δηλώσεις στις οποίες και ανέφερε τα εξής: «Η συνεργασία μου με τον Αστέρα Ζωγράφου ήταν άψογη και ενθουσιάστηκα από την γνωριμία που είχα με τους παράγοντες της ομάδας. Διαπιστώθηκε πως υπάρχει μεταξύ μας καλή χημεία και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί και του χρόνου για να κάνουμε κάτι καλό σε αυτό τον σύλλογο. Όλοι έχουμε στόχο να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία γιατί πραγματικά πιστεύω πως το αξίζει». Δηλώσεις παραχώρησε και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Θανάσης Τσακανίκας, ο οποίος και εκείνος με την σειρά του τόνισε: «Ο Γιώργος Βαϊτσης είναι ένας πολύ καλός προπονητής και θαυμάσιος χαρακτήρας και πιστεύω πως είναι αυτό που χρειαζόμαστε στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να επιστρέψουμε στην Α’ Κατηγορία».

Τέλος η προετοιμασία του Αστέρα Ζωγράφου θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου ενώ όσον αφορά το μεταγραφικό τομέα αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα οι πρώτες κινήσεις οι οποίες θα αφορούν κυρίως την απόκτηση νεαρών παικτών.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply