Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Αλλάζει από φέτος ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων των Μικτών Ομάδων των Ενώσεων. Πέρα των μικτών της Αθήνας, της Ανατολικής και της Δυτικής Αττικής στον όμιλο θα υπάρχουν και οι Μικτές Κορίνθου, Αργολίδας , Αρκαδίας . Οι αγώνες δεν θα είναι διπλοί . Θα γίνεται μόνο ένας γύρος . Οι Μικτές της ΕΠΣ Πειραιά θα αντιμετωπίσουν στο « Παντελής Νικολαΐδης» τις αντίστοιχες της Δυτικής Αττικής ( Τετάρτη 11/12/2019) Κορίνθου(  5-2-2020)Αργολίδας( 19-2-2020) ενώ εκτός έδρας θα παίξουν με τις Μικτές Αθήνας( 18-12-2019), Αρκαδίας( 22-1-2020) και Ανατολικής Αττικής ( 4-3-2020)….

Βελτιώθηκε ο φωτισμός στο γήπεδο του ΣΕΦ καθώς τοποθετήθηκε νέα λάμπα . Έτσι οι ομάδες μπορούν να προπονούνται κάπως καλύτερα . Να σημειώσουμε ότι οι δυο πυλώνες δεν λειτουργούν αν και έχουν τοποθετηθεί φώτα. Ο λόγος είναι ότι έχει καταστραφεί η καλωδίωση . Οι υπεύθυνοι τόνισαν ότι το πρόβλημα θα λυθεί στο επόμενο διάστημα. Πάμε τώρα στους πάγκους . . Με τα χίλια ζόρια και με την πρωτοβουλία παραγόντων της ΕΠΣΠ βρέθηκαν δυο πάγκοι αναπληρωματικών  από άλλα γήπεδα. Υπάρχει ακόμα πρόβλημα με τον πάγκο που κάθονται  ο παρατηρητής και ο γιατρός του αγώνα.  Εκεί όπου δεν υπάρχει στέγαστρο . Πρόσφατα  σε αγώνα που έγινε εκεί και έβρεχε ασταμάτητα και οι δυο έγιναν μούσκεμα  . Δεν μπορεί κάποιος υπεύθυνος να βρει μια λύση;;;…

Από σήμερα ανοίγει για προπονήσεις το γήπεδο της Νίκαιας για τις ομάδες . Τοποθετήθηκαν νέα  δοκάρια και νέα δίκτυα. Και από το Σάββατο επίσημες αγώνες….

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η απόφαση  από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ για την ένσταση κακής συμμετοχής που κατέθεσε ο ΑΟ Προφήτη Ηλία κατά  του ΑΣ Κωφών για το μεταξύ τους παιχνίδι. Συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι του συλλόγου ζητούν να τους κατακυρωθεί το παιχνίδι , αφού βάσει του φύλλου αγώνα φαίνεται πως οι Κωφοί αγωνίστηκαν έστω και για λίγα λεπτά με ένα μόνο μικρό σε ηλικία παίκτη( κάτω των 20 ετών) . Οι τελευταίοι αντικρούουν τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. υποστηρίζοντας ότι το λάθος έγινε από τον διαιτητή που δεν έγραψε τα σωστά λεπτά . Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η απόφαση , αλλά τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα είναι βαρύτατη υπόδειξη που λαμβάνεται υπόψη. Εξάλλου και ο αρχηγός της ομάδας υπέγραψε χωρίς να τσεκάρει αν έγινε λάθος. Γι΄ αυτό λοιπόν θα πρέπει οι αρχηγοί να προσέχουν . Και αν κάτι δεν τους αρέσει από αυτά που γράφει ο διαιτητής, μπορούν να υπογράφουν με κάθε νόμιμη επιφύλαξη….

Δεν κατέθεσε τελικά ο Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου την έφεση στην  ΕΠΟ κατά της απόφασης της ΕΠΣΠ  , όπως είχε ανακοινώσει αρχικά. Έτσι το παιχνίδι με  την Οδηγήτρια θα γίνει οριστικά την προσεχή Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Χαραυγής στις 15.30…..

Όλη η οικογένεια του Ηφαίστου είναι συγκλονισμένη από  αυτό που έγινε στον ένθερμο φίλο του συλλόγου Δήμο Δρίμη  ο οποίος βρίσκεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Μετροπόλιταν ». Ο  άτυχος άνθρωπος δέχτηκε επίθεση από αγνώστους μέσα στο καφενείο του στα Άσπρα Χώματα οι οποίοι προσπάθησαν να τον ληστέψουν και τον τραυμάτισαν  με δέκα μαχαιριές !! Ο Γιώργος Μαλαδάκης και το Δ.Σ.του Ηφαίστου  συμπαρίσταται στον άτυχο Δήμο , είναι συχνά στο πλευρό του στο Νοσοκομείο  και του εύχονται «ταχεία ανάρρωση »….

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ της Κύπρου Κορυδαλλού  ο διοικητικός παράγοντας Γιώργος Κουρκουτιάδης. Μετά από ώριμη σκέψη όπως είπε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι θα παραμείνει ένας απλός και πιστός φίλαθλος της ομάδας. Με δήλωση του ευχαριστεί τον πρόεδρο και φίλο του Σάκη Τσαμούρη , τον υπεύθυνο ακαδημιών Κώστα Χαυτάκο τον φροντιστή – εργάτη  Νίκο Αθανασίου  για τη συνεργασία  ….

Μου το κατήγγειλαν και το δημοσιεύω χωρίς  ονόματα . Συνέβη σε αγώνα Γ’ Κατηγορίας . Ο ένας εκ των βοηθών συμβούλευε ποδοσφαιριστή της μιας ομάδας να προσέχει γιατί θα βγει οφσάιντ!!Το γεγονός αυτό το αντιλήφθηκαν άνθρωποι της άλλης ομάδας και έγινε το « έλα να δεις». Ορισμένοι νεαροί  δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα …

Έφυγε από την ΑΕ Θυέλλα Αχιλλέα ο Δημήτρης ο Βουτσινάς και ανέλαβε τον Πανθυρεατικό στο Άστρος Κυνουρίας. Εκεί δηλαδή που ήταν και πέρυσι . Το έχει μάθει πλέον καλά το δρομολόγιο ο Μιμίκος….