Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Έπεσαν «γερά» πρόστιμα σε Πειραϊκά σωματεία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ  . Η  Προοδευτική   για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τη Δόξα Πειραιά σε βάρος του βοηθού διαιτητή  Αθ. Νικολαΐδη λόγω… Ιωνικοφροσύνης  τιμωρήθηκε με 200 € πρόστιμο   λόγω υποτροπής .Σχεδόν  σε κάθε αγώνα η Προοδευτική τιμωρείται με πρόστιμο. Δεν είναι  αμαρτία αυτό για την ομάδα ;.

Πρόστιμο 140 €  επιβλήθηκε στην Ελλάδα Ποντίων ( και δω λόγω υποτροπής ) για συμπεριφορά φίλαθλων της στον εκτός έδρας  αγώνα με  τον ΑΣ Ποντίων .

Πάμε τώρα στον Περαμαϊκό και για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΑΟ Κορυδαλλό. Το πρόστιμο ήταν 100€ αλλά παράλληλα και τιμωρία έδρας για μια αγωνιστική. Εδώ να πούμε   ότι είναι η πρώτη φορά φέτος που τιμωρείται  η έδρα μιας ομάδας….

Με πρόστιμο 30€ τιμωρήθηκε και ο ΑΟ Καστέλλας , αλλά σε  αγώνα Κ-16!! Για αντιαθλητική , εξυβριστική συμπεριφορά φιλάθλων. Φαντάζομαι ,γονέων….

Ο Χρήστος Τάσσης είναι ο νέος τεχνικός του Αμπελακιακού . Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να φέρει στην ομάδα έναν πολύ καλό  προπονητή μεν, ο οποίος δεν έχει δουλέψει ποτέ στο παρελθόν σε Πειραϊκή  ομάδα δε… Μέχρι τώρα εργαζόταν μόνο σε Αθηναϊκούς συλλόγους. Καλή επιτυχία στο νέο του εγχείρημα…

Τίτλοι τέλους για τον Παναγιώτη Κυριακάκη  και τον Ηρακλή Νίκαιας. Μετά από τρεισήμισι χρόνια . Ο ικανός προπονητής ανέλαβε την ομάδα στο νέο της ξεκίνημα τότε , μετά την επαναδραστηριοποίηση  της και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να την ανεβάσει από την Γ’ στην Α’ Κατηγορία  Πειραιά . Δυστυχώς όμως  λόγω των κακών τελευταίων  εμφανίσεων  της ομάδας κρίθηκε σκόπιμο να φύγει ο προπονητής . Αυτή άλλωστε είναι η μοίρα τους. Να σημειώσουμε ότι ο Ηρακλής ξεκίνησε καλά αφού στα τρία πρώτα παιχνίδια είχε δυο νίκες και μία ήττα από τον πρωτοπόρο Καραβά για να γνωρίσει στα επόμενα επτά παιχνίδια πέντε ήττες και δυο ισοπαλίες ….

Μια ζωή κοντά στον Αργοναύτη ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος  η ψυχή του συλλόγου οργανωτικά . Κι όμως δεν θα συνεχίσει να είναι στην ομάδα . Για οικογενειακούς λόγους , όπως επικαλέστηκε . Ο κυρ- Ηλίας  όπως και να το κάνουμε, πρόσφερε πολλά στον Αργοναύτη. Όπως άλλωστε και οι Λευτέρης Φραγκίσκος  και Γιώργος Καλαφατάς  δυο μεγάλες δόξες της ομάδας με τεράστια προσφορά σαν αθλητές αλλά και σαν παράγοντες στη συνέχεια .. Δυστυχώς όμως τα υπόλοιπα  παλαιά στελέχη έχουν εξαφανιστεί. Ευτυχώς που εμφανίστηκαν κάποια νέα άτομα που βοηθούν σημαντικά φέτος όπως είναι οι κ. Φ,. Μενούχος , Ζ.Μιχαλόπουλος, Σ. Συρίγος κ.α  …

Ικανοποίηση επικρατεί στον Αετό Κορυδαλλού για τις πρώτες θέσεις που έχουν έως τώρα οι ομάδες της Ακαδημίας που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Π. και είναι η Κ – 16 (Ψυλοπάτης), η Κ – 14 (Αγγελάκης) και η Κ – 12 (Καβάσης), ενώ και τα υπόλοιπα τμήματα της Ακαδημίας πρωταγωνιστούν στα τουρνουά που συμμετέχουν. Εδώ και πολλά χρόνια στον Αετό δουλεύουν πολύ καλά και υποδειγματικά στις υποδομές . Και αυτό φυσικά έχει αντίκρισμα στην ανδρική ομάδα .
Να σημειωθεί ότι οι Κορυδαλλιώτες στον αγώνα με την  Θύελλα Μοσχάτου  το περασμένο Σάββατο  τελείωσαν τον αγώνα με επτά μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό……

Ο Στέλιος Παπαλεξάνδρου και το Δ.Σ του Αίαντα Σαλαμίνας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον επιχειρηματία κ. Νίκο Σούτα για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου…..

Νίκη – «χρυσάφι» για την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα με δυο γκολ του … Χρυσάφη  απέναντι στην Αστυπάλαια. Όταν τα ονόματα των αθλητών «ταιριάζουν γάντι» σε αυτές τις περιπτώσεις ….

Να πούμε ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο είναι η τελευταία αγωνιστική των Πειραϊκών  πρωταθλημάτων για το 2019 ….

Τις επόμενες δυο εβδομάδες δεν θα έχει πρωτάθλημα  λόγω των εορτών. Θα έχει όμως αγώνες Κυπέλλου . Το Σάββατο 21/12 Προοδευτική – ΑΠΟ Κερατσίνι , Ερμής – ΑΕ Μοσχάτου . Το Σάββατο 28/12 Αμπελακιακός – Αίας και την Κυριακή 29./12 Ελλάς Ποντίων – Εθνικός Πειραιά…..