Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …

Published

on

Το είδαμε κι αυτό . Κάποιοι έσκισαν τα δίκτυα στο γήπεδο της Δραπετσώνας . Μιλάμε για δολιοφθορά , δυστυχώς . Έτσι δεν έγινε ο αγώνας ΑΣ Ποντίων – Χαλκηδόνας το Σάββατο . Και δεν θα γίνονταν και οι αγώνες της Κυριακής αν δεν  επενέβαιναν οι αρμόδιοι της ΕΠΣΠ  που έκαναν τα δέοντα  . Με ενέργειες τους  λοιπόν επικοινώνησαν  με τον γνωστό παράγοντα και επιχειρηματία κ. Νίκο Παπαδόπουλο που είναι ιδιοκτήτης αθλητικών γηπέδων  και ο οποίος έδωσε δίκτυα για  το γήπεδο. Έτσι στις 8.30  το πρωί της Κυριακής ο Λουκάς Κανδύλης και ο Παναγιώτης Νταλάκος από την ΕΠΣΠ πήγαν στη Δραπετσώνα και όλα κύλησαν ομαλά και οι δυο αγώνες έγιναν κανονικά..

Πάμε τώρα  στο πιο σοβαρό. Κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο τη νύχτα , ξημερώματα Σαββάτου , και έκοψαν τα δίκτυα και στα δύο τέρματα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΣ Ποντίων παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο βράδυ ο φύλακας του γηπέδου έφυγε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της νύχτας και προέβησαν σε αυτήν την ενέργεια εξυπηρετώντας κάποια συμφέροντα τα οποία μπορούμε να κατανοήσουμε αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να αποδείξουμε. Γιατί ειπώθηκαν και ακούστηκαν διάφορα .

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές , αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός ..Το γήπεδο Δραπετσώνας είναι ένα «ξέφραγο αμπέλι » . Ότι ώρα και να περάσεις τη νύχτα οι προβολείς είναι αναμμένοι   και η πόρτα ανοικτή. Μπορεί λοιπόν όποιος θέλει να μπει και να κάνει ότι θέλει . Δεν ήθελε λοιπόν και πολύ να γίνει η καταστροφή. Οι «δράστες » μπήκαν σαν κύριοι και έκαναν την δουλειά τους…

Προσθέτει λοιπόν στην ανακοίνωση  του ο ΑΣ Ποντίων

«Αν και το γήπεδό μας βρίσκεται στην άκρη του αστικού κλοιού της πόλης και η φύλαξη του είναι αδύνατη, εντούτοις είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε   να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδος μας και να μην αφήσουμε κανέναν να παίζει παιχνίδια στην πλάτη μας.»….

Έστειλε μηνύματα προς όλους η Προοδευτική με το 6-0 επί της Αστυπάλαιας . Όχι τόσο με την εμφάνιση της όσο με την παρουσία των νέων παικτών της που αποκτήθηκαν πρόσφατα .Από τα έξι τέρματα τα τρία σημείωσαν νεοαποκτηθέντες . ο Νίκος  Μαούνης, ο Αλέξης Ξυγκάκης που επέστρεψε  καθώς και ο  16χρονος Δημήτρης Γαβράς που γύρισε από τον Δία Κορυδαλλού στον οποίο είχε δοθεί δανεικός. Ο μικρός αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον παππού του ένθερμο οπαδό της Προοδευτικής που δεν βρίσκεται πια στη ζωή..

Το πιο σημαντικό από τον αγώνα της Προοδευτικής ήταν ότι έγινε ειδική αναφορά στον αδικοχαμένο φίλο της ομάδας Πασχάλη Μπιρμπίλη που  έφυγε από κοντά μας πριν λίγες μέρες . Αρχικά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του , ενώ ο αρχηγός της Αστυπάλαιας Μπάμπης Κουβάτσος εναπόθεσε λουλούδια στην εξέδρα .Την ίδια στιγμή η ιαχή «Πασχάλη ψυχάρα Προοδευτικάρα » δονούσε »την ατμόσφαιρα Σπουδαία η κίνηση όμως των οργανωμένων φίλων της ομάδας που με πρωτοβουλία τους έκαναν έρανο στην εξέδρα και μάζεψαν χρήματα για τα παιδιά του Πασχάλη. Συγχαρητήρια λοιπόν γι΄αυτή τη τόσο σημαντική κίνηση η οποία θα έχει και συνέχεια …

Από τα «Πειραιώτικα » γράψαμε για την μεταγραφή του Τάσου Κοττάκη από την Ελλάδα Ποντίων στον ΑΟ Καραβά . Η διοίκηση του δεύτερου δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση. Ωστόσο ο Τάσος έκανε το ντεμπούτο του την Κυριακή φορώντας την φανέλα της νέας του ομάδας και μάλιστα πήγε πολύ καλά . Ο ίδιος δεν ξέχασε πάντως τους ανθρώπους της Ελλάδας Ποντίων και έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της Ελλάς Ποντίων για όλα αυτά που μου πρόσφερε! Έχω να θυμάμαι μόνο καλά πράγματα καλές στιγμές που με κάνανε προσωπικά καλύτερο σαν άνθρωπο και σαν αθλητή. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Φούντα αλλά και τον προπονητή που αναγέννησε την ομάδα Μιχάλη Γριμπιλα που δεν μου στάθηκαν πουθενά εμπόδιο στην πορεία μου. Στους φίλους της ομάδας που πάντα μας ακολουθούν πάντα μας στηρίζουν και μας κάνουν να παίζουμε για πάρτη τους. Τέλος να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Η ομάδα αξίζει πολλά και πλέον όλος ο Πειραιάς το έχει καταλάβει! Καλή χρόνια με υγεία και πάντα επιτυχίες ! Εις το επανιδείν…!!!

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε το Νέο Ικόνιο επικρατώντας με 3-0 του Πειραϊκού προκαλώντας αίσθηση όσον αφορά την έκταση του σκορ . Οι Νεοφαληριώτες τα έχουν με την ατυχία τους αφού δέχτηκαν δυο γκολ στα πρώτα λεπτά με τη ..συμβολή του  ανέμου  ενώ είχαν και διπλό δοκάρι στο α’ μέρος .Πάντως είναι φανερό ότι η διακοπή του πρωταθλήματος στοίχησε στον Πειραϊκό , αφού η ομάδα μπήκε υπερβολικά χαλαρά στο 2020…..

Στο 98’ λένε στην ΑΕ Νίκαια ότι ισοφαρίστηκαν  από την ΑΕ Χατζηκυριακείου .Και  θεωρούν ότι κράτησε αδικαιολόγητη καθυστέρηση ο διαιτητής Καρανικολάου αφού μόλις μπήκε το γκολ σφύριξε τη λήξη.«Αν δεν δεχόμασταν το γκολ δεν θα τελείωνε το παιχνίδι » δήλωσε  στέλεχος της Νίκαιας . Κι όλα αυτά σε ένα παιχνίδι χωρίς ουσιαστικά βαθμολογικό ενδιαφέρον . Πάντως  για το μόνο πράγμα που ουσιαστικά δεν ελέγχεται στο παιχνίδι ο διαιτητής είναι ο χρόνος ….

Επανέρχεται στην αγωνιστική δράση ο ταλαντούχος Πειραιώτης ποδοσφαιριστής Κώστας Ταλαμπέκος. Πέρυσι δεν αγωνίστηκε πολύ λόγω στρατού( έπαιξε για λίγο στον Τροιζηνιακό) , αλλά  τώρα που απολύθηκε είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι . Το  γεγονός ότι χθες έπιασε το σταυρό  πέφτοντας στο λιμάνι της Αίγινας θεωρείται καλό σημάδι…..

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 64 ετών ο αδελφός του προέδρου του Ερμή Κορυδαλλού Αποστόλη Τσιριωτάκη, Χαράλαμπος  Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 10 το πρωί στο Νεκροταφείο Σχιστού. Τα θερμά μας συλλυπητήρια ….

Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες που γιορτάζουν σήμερα. Και είναι πάρα πολλοί ζωή να’ χουν .Όσο και να έχετε οργανωθεί ορισμένοι για να επικοινωνήσετε μαζί τους για ευχές , όλο και κάποιον θα ξεχάσετε…..

Πολλές εξάρες στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας…. Το Σάββατο 6-0  η ΑΕ Μαύρου Αετού τον Αστέρα Κερατσινίου την Κυριακή 6-0 η Προοδευτική   την Αστυπάλαια και χθες 6-2 ο Ατρόμητος Πειραιά τον Παννεαπολικό .

6…6….6 . Αυτός ο όμιλος είναι του ..Αντίχρηστου  ή … έχουμε να κάνουμε με σατανικές συμπτώσεις ;;;